arleto.ro

Horoscop zilnic Berbec 11 iulie 2019

Horoscop zilnic Berbec
Joi, 11.Iul.2019 05:00 Horoscop zilnic, Horoscop zilnic Berbec Lasă un răspuns 1 vizualizari

Dragoste: Daca va confruntati cu un pic de tulburare in relatia dvs. in acest moment, nu va asumati intotdeauna in mod automat responsabilitatea pentru partenerul dvs.. Asigurati-va ca nu va puneti stresul personal sau stresul din viata profesionala asupra partenerului dvs.

Familie si prieteni: Viata ta sociala sufera o anumita turbulenta. Te simti pus la pamant de prieteni si de familie sau chiar sa intri in argumente cu ei. Luati o privire critica asupra dvs. – poate ca va intrebati prea mult despre cei dragi.

Finante: Chiar daca primiti oferte tentante cu privire la modul de a investi in mod profitabil, faceti-va timp. S-ar putea sa nu stiti toate faptele, s-ar putea sa existe o surpriza neplacuta in asteptare sau o coincidenta incomoda va va distruge investitia.

Cariera: Cariera dvs. se confrunta cu obstacole neasteptate, care nu pot fi depasite cu usurinta. Performanta dvs. de lucru este examinata mult mai riguros decat de obicei.

Sanatate: Corpul tau are nevoie de o atentie deosebita, iar nervii tai sunt la limita. Tot ceea ce va excita fara sfarsit nu merita intotdeauna atentia voastra.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *