esteto.ro

Horoscop zilnic Balanta 23 iunie 2019

Horoscop zilnic Balanta
Duminică, 23.Iun.2019 05:00 Horoscop zilnic, Horoscop zilnic Balanta Lasă un răspuns 1 vizualizari

Dragoste: Ai parte de mici turbulente in relatia actuala. Nu arunca toata vina pe partenerul de viata. De preferat ar fi sa nu amesteci stresul de la locul de munca cu iubirea fata de persoana de langa tine. Fa-ti curat in viata si investeste-ti timpul in relatia cu persoana draga pentru a va aproapia.

Familie si prieteni: Viata sociala poate suferi mici probleme. Te simti dat la o parte de prieteni si de familie, ba chiar ajungi la certuri cu acestia. Pastreaza-ti calmul si multumeste-te cu cat iti pot oferi anumiti oameni. Comunica cu persoanele in loc sa le ignori.

Finante: Desi primesti oferte tentante despre cum sa investesti profitabil, ramai precaut. Este posibil sa nu stii toate fetele acestei oferte. Sunt si surprize neplacute. Rabdarea este atat raspunsul, cat si o particularitate  in tranzactia banilor.

Cariera: Dai de situatii neasteptate si de obstacole care nu sunt usor de ocolit. Performanta muncii tale este pusa la incercare. Ezitarea nu este solutia. Cat de curand totul va deveni confortabil si nu va mai fi nevoie sa te uiti peste umar.

Sanatate: Corpul tau are nevoie de atentie speciala. Imbunatateste-ti imunitatea si odihneste-te cat este nevoie. Ia-ti timp liber de la viata profesionala si iesi la o plimbare in aer liber.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *