Ronde.ro

Horoscop zilnic Balanta 16 iulie 2019

Horoscop zilnic Balanta
Marți, 16.iul..2019 05:00 Horoscop zilnic, Horoscop zilnic Balanta Lasă un răspuns 1 vizualizari

Dragoste: De asemenea, in relatia cu partenerul de viata apar schimbari – rolurile din parteneriatul tau s-ar putea schimba sau o forta exterioara ar putea fi motivul unor turbulente. Din moment ce in prezent nu sunteti dispusi la un echilibru interior, trebuie sa fii atent sa nu reactionezi prea mult la surprize in viata voastra

Famile si prieteni: In viata ta personala, simti ca parcurgi un camp de mine – o miscare gresita si poti exploda. Acest lucru te va pune la incercare. Nu lasa pe altii sa te invinovateasca pentru tot, uneori este si vina lor. Aminteste-ti sa fii deschis pentru alte puncte de vedere atunci cand vine vorba de rezolvarea problemelor.

Finante: Finantele tale nu sunt exact in cea mai buna stare de sanatate. Pur si simplu nu puteti vedea beneficiile pe care le obtineti si faceti o greseala dupa alta.

Cariera: Actionati cu orice fel de precautie. Retineti ca nu toate proiectele merg exact asa cum a fost planificat; exista intotdeauna noi obstacole pe care le intalniti de-a lungul drumului.

Sanatate: Ai grija de sanatatea ta si evita depasirea posibilitatiilor fizice proprii. Fa un pas in spate si relaxeaza-te. Stresul nu te va ajuta sa iti atingi scopul.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!