dehaine.ro

Horoscop zilnic Balanta 13 iulie 2019

Horoscop zilnic Balanta
Sâmbătă, 13.Iul.2019 05:00 Horoscop zilnic, Horoscop zilnic Balanta Lasă un răspuns 1 vizualizari

Dragoste: In relatia voastra sunteti peste tot si nicaieri. De mult timp nu au existat puncte centrale reale, iar partenerul tau este mai fascinat de cer decat de tine.

Familie si prieteni: Va trebui sa va supuneti neplacerii in viata dvs. privata, fiind rugat in mod repetat sa va luati o pozitie in privinta conflictelor ciudate. Unele decizii pot fi luate, dar vor provoaca mari dureri.

Finante: In ceea ce priveste finantele, puteti avea astazi unele experiente neplacute si sunteti fortat sa deveniti constienti de propriile dvs. slabiciuni. Fii puternic atunci cand altii te fac sa te uiti in oglinda, ar putea fi o experienta pozitiva de invatare

Cariera: Daca munca dvs. este criticata intr-o maniera deosebi de durea, faceti imediat un plan detaliat de imbunatatire a situatiei dvs. si de indeplinire a oricaror sarcini restante.

Sanatate: Puteti sa va asumati responsabilitatea pentru faptul ca nu va simtiti intotdeauna bine despre voi insiva. Nu este mare lucru daca nu puteti tine pasul cu ceilalti si aveti mai putina rezistenta decat va asteptati.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *