arleto.ro

Horoscop zilnic Berbec 13 iulie 2019

Horoscop zilnic Berbec
Sâmbătă, 13.Iul.2019 05:00 Horoscop zilnic, Horoscop zilnic Berbec Lasă un răspuns 1 vizualizari

Dragoste: Se pare ca exista o furtuna in relatia ta. Poate fi o furtuna care curata aerul, dar poate si sa distruga orice tensiune intre voi. Depinde foarte mult de tine. O conversatie pentru a sterge lucrurile, desfasurata intr-un mod corect, va avea o sansa de reusita.

Familie si prieteni: Relatiile si prietenii se confrunta cu dificultati cu tine si invers. Pune capat acestui sentiment comun al frustrarii, fii sincer cu tine insuti si ia in considerare compromiterea in anumite puncte. Vorbind cu oamenii pentru a clarifica lucrurile este, de asemenea, un mare ajutor. In ceea ce priveste atmosfera negativa de astazi este o oportunitate de a rezolva permanent conflictele.

Finante: „Pasarea timpurie captureaza viermele” – dar tu esti exceptia de la regula. Evita riscurile financiare si joaca-le in siguranta. Nu intra in investitii sau accepta chilipiruri care se presupune ca nu prezinta riscuri si fa-ti timp pentru lucrurile importante.

Cariera: Trebuie sa te confrunti cu o situatie neasteptata si provocatoare. Nu iti face griji, ai incredere in abilitatile si inventivitatea ta. Actionand cu atentie si cu rabdare, esti capabil sa depasesti complicatiile.

Sanatate: Ia in considerare semnalele de avertizare din corpul tau, observi cum esti mai stresat decat normal. Construieste perioade scurte de odihna în programul tau zilnic agitat. Nu te obliga sa te exerciti sau sa iti stresezi in mod inutil corpul.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *