Horoscop Săptămânal Vărsător 21-27 august 2017

Duminică, 20.Aug.2017 01:21 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Varsator Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio – profesional

Ai o perioadă destul de încărcată în care trebuie să acţionezi şi să faci faţă unor sarcini mai dificile în relaţia cu partenerii. Este posibil să apară parteneri noi cu care trebuie să negociezi şi este un gen de luptă a supremaţiei care îţi displace. S-ar putea ca planurile tale să fie subminate sau sabotate. Financiar lucrurile par să stea bine mai mult pe hârtie decât în cash, în sensul că sunt multe plaţi neonorate.

Relaţional afectiv

Şi în plan relaţional te simţi un pic sufocat de obligaţii şi simţi că ţi-ai pierdut libertatea. Eşti orientat şi axat mai mult ca de obicei pe partener/ă şi acest lucru te epuizează. Totuşi emoţiile ţi le manifeşti cu destulă dezinvoltură şi ai capacitatea de a vedea şi de a pune în valoare ce este mai frumos în persoana iubită. Posibilă idilă cu un coleg sau un subaltern.

Sănătate

Punând la suflet toate supărările există riscul să ai probleme cu stomacul. Este recomandat să te eliberezi de stres într-un mod cât mai creativ şi să consumi mai multe lichide. De asemenea ar fi bine să te eliberezi de trecut.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *