azk.ro -cosmetice profesionale pentru saloane

Horoscop săptămânal Taur 9-16 ianuarie 2016

Vineri, 08.Ian.2016 16:38 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Taur Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Între 10 şi 13 ianuarie Taurii au mult avânt şi vor să se implice în o mulţime de activităţi însă au senzaţia că există piedici în absolut tot ce fac. Vor să iniţieze proiecte noi, au chef de muncă dar ceva parcă le stă în cale, ceva merge greu şi simt că Universul nu este tocmai în favoarea lor. Vor avea tendinţa să ceară ajutor, fie că este vorba despre colegii de la locul de muncă, fie că se vor îndrepta către cunoştinţele din anturajul lor, Taurii vor descoperi între 12 şi 15 că dacă ştiu la cine să apeleze vor primi suport chiar mai mult decât se aşteptau. Sunt obişnuiţi să lucreze pe cont propriu şi să nu dea dovadă de vreo urmă de slăbiciune, însă acum nu este cazul să gândească aşa. După ce vor scăpa de blocajele astrale aspectate de Mercur în casa comunicării, vor avea mână liberă şi şansă de câştig în tot ce doresc să obţină. Acele proiecte care păreau că nu au nici o şansă la începutul săptămânii sau acele activităţi care păreau amânate pe vecie îşi vor găsi soluţionarea din fericire între 15 şi 16 ianuarie. În plan financiar lucrurile sunt stabile, însă tot există ocazia de a face nişte împrumuturi pentru a se menţine pe linia de plutire până la finalul lunii.

Dragoste

În plan amoros au parte de gesturi inedite şi vorbe la care nu se aşteptau din partea partenerului. Au senzaţia că acesta încearcă să le transmită ceva important, numai că mesajele cu subînţeles şi interpretarea printre rânduri nu este tocmai punctul lor forte acum. Este posibil ca între 13 şi 16 ianuarie să se plictisească de jocuri şi ghicitori şi să le ceară acestora să spună franc ceea ce au de spus.Horoscop saptamanal Taur 9-16 2016 2

Sănătate

În acest sector este linişte şi pace. Nu s-au mai simţit de mult atât de împăcaţi cu sine înşusi, deşi ar putea exista ceva îmbunătăţiri şi în acest plan. Şi-au propus un plan alimentar în care să introducă şi sportul anul acesta însă rămâne de văzut câtă ambiţie şi elan au în această privinţă.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *