arleto.ro

Horoscop săptămânal Taur 9-16 aprilie 2016

Vineri, 08.Apr.2016 18:01 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Taur Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Au o perioadă destul de liniştită din punct de vedere comunicaţional. Sunt deschişi, sociabili şi încearcă să lase loc de bună ziua cu orice persoană cu care intră în contact acum. Venus în Berbec se pare că le aduce o atitudine proactivă atât la locul de muncă, dar şi în mediul personal. Sunt ceva mai îndrăzneţi la nivel social, au iniţiativă şi nu mai par aşa de rezervaţi ca de obicei. Fac ei primul pas pentru a iniţia conversaţii,  intră în vorbă cu oameni noi şi încearcă să mişte lucrurile în direcţia dorită de ei. Prietenii şi cei din anturajul lor se vor bucura de acest acces de iniţiativă al Taurilor şi vor încerca să îi încurajeze să-şi păstreze o astfel de atitudine pe termen mai lung. Există şi dezavantaje ale acestei situaţii şi anume că fac lucrurile astfel pentru prima oară şi sunt la stadiul de experiment, este posibil să se înşele cu privire la anumite persoane, să se încreadă prea mult în prima impresie sau chiar să fie dezamăgiţi de modul în care aceştia răspund la iniţiativele lor. Oricum ar fi vor învăţa nişte lecţii din experienţele pe care le parcurg în această săptâmănă atât din punct de vedere pozitiv cât şi negativ. Ce este cel mai important este că vor reuşi să ajungă la un echilibru şi să nu considere că eforturile lor nu au fost apreciate.

Dragoste

Această deschidere a lor se va manifesta în mod pozitiv şi în relaţia de cuplu acolo unde au ocazia de a alina supărările partenerului şi de a-i veni în ajutor cu orice ar avea acesta nevoie. Sunt empatici şi trec printr-o perioadă în care pun accentul pe relaţionare, conexiune şi înţelegere în doi. Un moment bun pentru a-şi consolida relaţia din prezent.

Horoscop saptamanal Taur 9-16 aprilie 2016 2Sănătate

Între 13 şi 15 aprilie este posibil ca sistemul lor imunitar să dea semne de slăbiciune, însă dacă vor reveni pe drumul cel bun cu orarul de somn şi cu modul în care se alimentează au şanse mari să scape fără o răceală până la finalul săptămânii.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *