Horoscop săptămânal Taur 8-15 ianuarie 2017

Duminică, 08.Ian.2017 00:01 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Taur Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Li se deschid orizonturile în materie de plan profesional și de contacte noi pe care le pot forma în această săptămână. E bine să profite de influențele pozitive ale acestui interval deoarece nu știu când se mai vor întâlni cu ele în acest an. Sunt atenți la tot ce are soarta de oferit așa că nu vor scăpa nimic din vedere. Întâlniri, deplasări în interes de serviciu, cunoaștere, afirmare – toate sunt de interesul nativului Taur. Evident, nu le scapă nici latura financiară și dacă vor avea ocazia să definitiveze anumite contracte acum e momentul potrivit. Negociează totul în favoarea lor și reușesc să ducă lucrurile în direcția dorită de ei.

Dragoste

Se ivesc acum discuții pe teme diferite în cuplu și e posibil să iasă la iveală niște puncte sensibile în relația cu partenerul. Sau mai bine spus, efectele Lunii Pline accentuează acele verigi  slabe din legătura lor amoroasă și îi face pe Tauri să fie ceva mai sensibili la remarcile partenerului.

Sănătate

Din punct de vedere fizic au anumite simptome deranjante între 10 și 12 ianuarie dar își vor reveni după ziua de joi încolo. Să nu exagereze nici o durere și nici nu e cazul să se plângă mai mult decât este necesar, acest lucru îi demoralizează din start!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *