esteto.ro

Horoscop săptămânal Taur 31 octombrie – 7 noiembrie 2015

Vineri, 30.Oct.2015 15:01 Horoscop saptamanal Taur Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Nativii abia aşteaptă weekend-ul, nu numai datorită vizitelor familiale pe care le au de parcurs ci şi pentru că în sfârşit se pot relaxa după o săptămâna plină de evenimente la lucru. Este imperios necesar ca weekend-ul acesta să fie unul relaxant pentru Tauri, şi asta va depinde foarte mult de starea de spirit a partenerului, deoarece din data de 2 noiembrie sarcinile şi volumul de muncă se vor mări simţitor. Deşi pare copleşitor, Taurii vor face faţă situaţiei cu brio, dând dovadă de răbdare şi tenacitate în zilele de 3,4 şi 5 noiembrie, luând totul cu calm şi seriozitate în ritmul lor caracteristic. Începând cu 31 octombrie la nivel social au ocazia să cunoască oameni noi şi să participe la evenimente şi distracţii aşa cum nu s-au gândit până acum, mai ales că trec printr-o perioadă în care au mare nevoie de ieşiri cu prieteni, să-şi facă relaţii noi şi să le consolideze pe cele vechi. Relaţiile colegiale vor avea şi ele de câştigat din această perioadă fructuoasă a nativilor când sunt mai deschişi decât de obicei şi comunicarea socială este de partea lor. Aceeaşi deschidere o vor constata şi din partea celorlalţi, lucru ce-i va face pe Tauri să simtă că starea lor de spirit este una contagioasă şi că sunt apreciaţi pentru  abilităţile lor sociale. De asemenea, din aceste conjuncturi Taurii se pot trezi şi cu ceva recompense pecuniare, motiv pentru care veniturile lor se pot mări considerabil.

Dragoste

Zile bune vor fi în weekend, între 31 şi 2 noiembrie atunci când partenerii pare a se întelege efectiv din priviri, iar zile mai puţin bune pot interveni după data de 3 noiembrie atunci când discuţiile în contradictoriu îşi fac loc mai uşor. Din fericire totul revine la normal din ziua de 4 octombrie atunci când nativii simt că se reîndrăgostesc sau căHoroscop saptamanal Taur 31 octombrie - 7 noiembrie 2015 2 sentimentele prind aceeaşi putere din prima zi de relaţie.

Sănătate

Să fie atenţi la etajul renal la cel hepato-biliar şi în special la sistemul digestiv. Între 2 şi 5 noiembrie, în pericol poate fi sistemul imunitar şi asta datorită neglijenţelor nativilor care, uneori pun prea mult în cârca sănătăţii lor de fier.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *