arleto.ro

Horoscop săptămânal Taur 26 septembrie – 03 octombrie 2015

Vineri, 25.Sep.2015 11:54 Horoscop saptamanal Taur Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

La început de săptămână nativii primesc veşti la locul de muncă ce îi determină fie să îşi pună în ordine anumite aspecte organizatorice la nivel individual, fie să ia măsuri pentru a se pune la punct cu unele chestiuni de care ţin de activitatea profesională, aceasta fiind marcată în ziua de 28 septembrie de unele blocaje, acestea manifestându-se sub forma actelor incomplete, a documentaţiei din care lipsesc importante pasaje – omise din grabă sau neatenţie sau confuzie, precum şi semnături sau ştampile.

De asemenea blocajele se mai pot concretiza şi sub forma acordurilor şi convenţiilor care sunt date peste cap datorită unor înştiinţări care survin brusc în cursul zilei de 28 septembrie. Evident că asemenea conjuncturi le cam dau peste cap confortul intelectual şi emoţional, iar în relaţia cu şefii şi cu partenerul de cuplu intervin în zilele de 28 şi 29 septembrie discrepanţe legate, în privinţa şefilor, de modalitatea distorsionată în care-şi îndeplinesc sarcinile socio-profesionale riscând să atragă asupra lor avertismente, iar în cazul partenerului de cuplu s-ar putea să li se ascundă ceva important legat de starea şi banii familiei.

Cu toate acestea Taurii în situaţia din urmă s-ar putea să descopere o parte a acestei chestiuni şi să reacţioneze neaşteptat în relaţia cu partenerul. În intervalul 1 octombrie seara dimineaţa zilei de 2 ei traversează o conjunctură în care ceva mai vechi revine în actualitate, axa banilor fiind activată – o datorie scadentă la bancă ce s-a acumulat excesiv probabil şi care presează spre a fi rezolvată. Ori în alt caz amânarea ei. Mai putem vorbi în situaţia aceasta şi de bani alocaţi renovării locuinţei ori de un drum la o arhivă în 2 octombrie pentru a rezolva nişte acte de serviciu.

Dragoste

Horoscop saptamanal Taur 26 septembrie - 03 octombrie 2015 2

Relaţia de cuplu are zile bune în 2 şi 3 octombrie când nativii discută cu partenerul şi chiar fac şi nişte drumuri pentru a rezolva o chestiune ce ţine de educaţia copiilor şi zile mai puţin bune 28 septembrie, 1 şi 2 octombrie când survin divergenţe şi legate de un efort suplimentar făcut de nativi pentru părinţi, gest criticat excesiv.

 

Sănătate

Se manifestă tulburări hormonale, coronariene şi neurovegetative în 1 şi 2 octombrie, dereglări tiroidiene, respiratorii, hepatice şi simptome lombare în 3.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *