arleto.ro

Horoscop săptămânal Taur 26 martie – 2 aprilie 2016

Vineri, 25.Mar.2016 18:01 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Taur Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Se pare că Mercur în casa banilor îi determină pe nativii din zodia Taur să pună accentul pe latura financiară în această săptămână, mai mult decât preconizau ei. Îi preocupă de la o vreme modul în care îşi cheltuie resursele, pe ce dau banii şi cât de raţionali sunt în această privinţă. Vor să facă nişte schimbări, însă sunt conştienţi că nimic nu se poate peste noapte, chiar dacă aspectul dintre Mercur şi Uranus îi face să simtă că e ceva ce trebuie să rezolve urgent. Au senzaţia că nu se mai poate, că trebuie să facă ceva, sunt destul de agitaţi, însă dacă vor alege să se calmeze vor vedea că lucrurile trec de la sine şi că nu este cazul să intre într-un colţ de disperare. Această agitaţie interioară le-ar putea afecta comunicarea cu ceilalţi şi mai mult decât atât, i-ar putea face să se uite în oglindă şi să spună: “nu mă mai recunosc”. Din fericire Uranus va părăsi casa socială a zodiei lor între 28 şi 30 martie şi va dispărea şi acest sentiment straniu de alienare.

Dragoste

Vor avea ocazia să participe alături de partener la nişte evenimente interesante şi vor întreprinde împreună activităţi care îi ajută să-şi consolideze relaţia.

Horoscop saptamanal Taur 26 martie - 2 aprilie 2016 2Sănătate

Este posibil ca modul în care se simt acum să se datoreze unor dezechilibre hormonale. Dacă sunt atenţi şi nu se stresează prea mult vor putea trece peste această perioadă fără prea multe griji pe acest plan.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *