azk.ro -cosmetice profesionale pentru saloane

Horoscop săptămânal Taur 22-29 august 2015

Joi, 27.Aug.2015 14:44 Horoscop saptamanal Taur Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Cele mai importante sectoare de viaţă pt Tauri săptămâna aceasta sunt cel al relaţiei cu copiii şi părinţii, al creativităţii în activitate şi responsabilităţilor şi cel familial unde continuă micile schimbări determinate de poziţia lor şi de modul în care ştiu să-şi folosească propriul capital de imagine pentru a atrage beneficiile necesare. În 24 august nativii sunt favorizaţi de climatul astral pe latura decizională, relaţia cu persoane ce deţin autoritate beneficiind de circumstanţe în care Taurii culeg roadele meritelor în activitate, ceea ce-i motivează pt următoarele obiective pe care vor să le îndeplinească. Pe de altă parte tot în 24 climatul familial cunoaşte mici tulburări pasagere – conflicte de atitudine şi posibile mici litigii determinate de cauze pecuniare ce întârzie în rezolvarea lor. În acelaşi timp unele responsabilităţi profesionale cer din partea Taurilor o mai eficientă comunicare pentru a face faţă volumului de muncă. Şi tot în 24 se preocupă de achitarea unor rate întârziate, de unele analize medicale, de acte şi cheltuieli pentru copii sau chiar pentru o problemă de sănătate a partenerului de cuplu.

Dragoste

În relaţie aspectele astrale aduc unele neînţelegeri în 24, 26 şi 28 august datorită unor acte, discuţii şi decizii cu care partenerul poate nu e de acord şi care implică şi chestiuni mai delicate referitoare la copii şi părinţi şi starea lor. De asemenea implică şi o problemă legată de domeniul profesional şi sistemul de relaţii al nativilor. Relaţiile de asociere sunt marcate de o lentoare în desfăşurarea lor, iar în 24 cei care au procese de orice fel au rezultate pozitive. De asemenea în 26 cei care lucrează în domeniul privat cu afaceri – îndeosebi imobiliare – se aleg cu beneficii mari. În 28 e posibil ca statutul/poziţia Taurilor să se schimbe în urma unei decizii importante.

Sănătate

Apar dereglări tiroidiene şi intestinale în 24, pro bleme ale aparatului excretor şi dureri articulare în 26, şi tulburări hormonale, de sarcină, neurovegetative şi ale zonei lombare în 28 august.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *