azk.ro -cosmetice profesionale pentru saloane

Horoscop săptămânal Taur 20-27 februarie 2016

Vineri, 19.Feb.2016 17:31 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Taur Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Datorită Lunii care traversează casa sănătăţii a nativilor Taur, aceştia vor avea tendinţa de a se crede într-un soi de mini-vacanţă, chiar dacă nu au concediu. Venirea primăverii îi prinde pe picior de lâncezeală şi parcă vor să mai prindă ultimele momente reci de iarnă în care pot avea o scuză că nu ies din pijamale şi nu se implică în mai multe activităţi. Vor să fie singuri, să se răsfeţe, să mănânce numai ceea ce le face plăcere, fără să se mai gândească la diete sau alte restricţii. Pe scurt, au nevoie de o pauză cerebrală în care intelectul lor nu se gândeşte la nimic altceva decât la bunăstarea lui. Sunt sătui de reguli, constrângeri şi alte aspecte care le perturbă existenţa.  Acasă, printre membrii familiei vor găsi liniştea şi căldura căminului la care tânjesc, mai problematic însă, va fi la locul de muncă. Vor avea multe sarcini de îndeplinit şi le va veni greu să-şi ascundă lipsa de chef. Nu-i nimic, oricine mai are momente în care pur şi simplu nu pot da acelaşi randament aşa cum sunt obişnuiţi.

Dragoste

Starea nativului îşi găseşte pereche în partenerul său, în principal între 24 şi 27 februarie atunci când aceştia preferă să petreacă serile în mod liniştit, în fata televizorului sau luând cina lejer şi fără prea multe pretenţii, acasă, unde se simt cel mai bine.

Sănătate

Datorită stării de linişte interioară de care se bucură acum, cu greu ar putea apărea ceva probleme de ordin fizic în viaţa Taurilor. Să continue să se menajeze şi să-şi răfeţe atât fizicul cât şi spiritul şi vor avea o săptămână excelentă.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *