azk.ro -cosmetice profesionale pentru saloane

Horoscop săptămânal Taur 2 – 9 aprilie 2016

Vineri, 01.Apr.2016 18:31 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Taur Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Luna Nouă de joi le aduce influenţe contradictorii şi stări ceva mai puţin obişnuite pentru cei din zodia Taur. Casa lor socială este aspectată în mod negativ în prezent şi nu le afectează neapărat comunicarea cu ceilalţi, doar că îi face ceva mai susceptibili cu privire la anumite remarci, critici şi cuvinte spuse într-o doară. Sunt vizate acum proiectele de grup şi comunicarea în cadrul unor grupuri. Sunt destul de sensibili din punct de vedere emoţional în prezent şi îşi dau toată strădania să-şi ascundă adevăratele sentimente şi trăiri faţă de ceilalţi. Nu vor să împovăreze pe nimeni cu  necazurile lor. Această stare a lucrurilor pare să dureze însă doar până joi, iar de vineri încolo încep să se ducă acei nori negri care le-au întunecat judecata până acum. Încep să privească partea a plină a paharului din nou, poate că un prieten bun le arată care este metoda de a ieşi din această pasă negativă sau pur şi simplu îi înveseleşte cu entuziasmul lor.

Dragoste

Tind să fie ceva mai melancolici şi să dea mai multă atenţie persoanelor şi relaţiilor din trecut decât celor actuale. Dacă nu-şi dau seama cum ar trebui să se raporteze acum la problemele interioare pe care le au este posibil ca partenerul să observe că ceva nu este în regulă şi să îi angreneze într-o discuţie ceva mai puţin confortabilă pentru ei.

Horoscop saptamanal Taur 2-9 aprilie 2016 2Sănătate

Este posibil ca starea lor de sănătate să fie uşor afectată de planul mental acum şi să nu îşi dea seama exact de ce nu se simt în apele lor. Este o pasă trecătoare în orice caz, nu au de ce să îşi facă griji prea mari.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *