dehaine.ro

Horoscop săptămânal Taur 19-26 decembrie 2015

Vineri, 18.Dec.2015 16:56 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Taur Lasă un răspuns 1 vizualizari

Se poate vedea încă de pe acum că nativii zodiei Taur vor avea parte de nişte sărbători ca în poveşti. Şi-au făcut planuri, vor vizita rude îndepărtate şi se simt foarte încântaţi de perioada care umează. Pe lângă febra pregătirilor, care nu prea i-a lovit încă pe nativii acestei zodii, Taurii, simt bucuria sărbătorilor în suflet mai mult ca orice alt nativ din zodiac şi ştiu foarte bine că fericirea celorlalţi nu se cântăreşte în bucatele pe care le pun pe masă sau în cadou substanţiale, ci în afecţiunea şi iubirea pe care le-o transmit. La locul de muncă trec printr-o perioadă liniştită şi în ciuda faptului că încearcă pe ultima sută de metri să rezolve toate treburile care au rămas nesoluţionate, până la venirea vacanţei, Taurii iau totul cu calm şi răbdare şi le rezolvă pe toate pe rând. Eforturile lor vor fi răsplătite prin anumite recompense pecuniare şi vor vedea, astfel, că randamentul lor este apreciat. Au planuri mari cu aceşti bani pe care îi câştigă acum. Chiar dacă nu sunt siguri de venirea lor, Taurii simt că pot face orice şi dat fiind că îi cuprinde spiritul sărbătorilor spre finalul săptămânii, vor simţi nevoia să facă donaţii sau să îi ajute pe aceia care au mai puţine posibilităţi şi să le dăruiască un moment de fericire, acum în prag de Crăciun. Gesturile lor vor fi apreciate peste măsură şi vor simţi că din punct de vedere emoţional, primesc înzecit faţă de cât dăruiesc. Asta înseamnă să fii fericit pentru un nativ din zodia Taur!

Dragoste

Blândeţea şi candoarea de care dau dovadă Taurii se răsfrânge şi asupra partenerului lor care va fi extrem de recunoscător şi apreciativ la adresa nativilor. Este posibil ca de Crăciun să aibă parte de o supriză, una la care partenerul a complotat cu un membru al familiei nativului. Acest gest le va dovedi Taurilor cât de iubiţi şi apreciaţi sunt în mediul familial, dar mai ales le va arăta cât de sincer poate iubi partenerul lor.Horoscop saptamanal taur 19-26 decembrie 2015 2

Sănătate

Când totul merge atât de frumos, iar sărbătorile se desfăşoară pe placul nativilor, chiar şi starea lor de spirit se aliniază cu funcţionarea organismului şi a modului în care trupul răspunde la fericirea din inima lor. Vor avea o săptămână lipsită de griji în sectorul sănătăţii şi se vor bucura de masa de Crăciun aşa cum ştiu ei mai bine – cu măsură!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *