azk.ro -cosmetice profesionale pentru saloane

Horoscop săptămânal Taur 13-20 februarie 2016

Vineri, 12.Feb.2016 18:01 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Taur Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Între 13 şi 15 februarie vor trăi nişte momente interesante la nivel sociabil. Taurii se gândesc să facă nişte vizite rudelor apropiate, poate chiar însoţiti de partener, lucru care s-ar putea să nu fie  o idee tocmai bună având în vedere că nativii nu sunt într-o dispoziţie în care acceptă să li se spună orice. Au senzaţia că sunt criticaţi şi familia încearcă acum să se bage în viaţa lor personală. Această tendinţă circumspectă o păstrează şi în mediul profesional unde sunt destul de precauţi cu acei din jurul lor şi mai ales cu şefii şi colegii de muncă. Recomandarea astrală vine de data aceasta pe cale mentală şi îi încurajează pe Tauri să facă apel la raţiune şi să nu îi mai privească pe ceilalţi ca pe nişte posibili inamici care încearcă să le strice ploile în tot ce fac. Dacă devin mai vigilenţi şi nu mai văd pericole la orice pas, este posibil spre finalul săptămânii să se aleagă chiar cu niste câştiguri suplimentare. Chiar dacă nu vor fi substanţiale, pentru Tauri este important acum orice bănuţ în plus care le intră în buzunar.

Dragoste

În viaţa de cuplu au parte de nişte momente frumoase şi chiar de declaraţii neaşteptate. Partenerul i-ar putea lua prin surprindere cu o invitaţie în oraş între 14 şi 16 februarie şi chiar dacă Taurii nu sunt adepţii ieşirilor siropoase nu vor spune nu unei ocazii de a se distra şi de a mai petrece timp preţios cu partenerul.

Horoscop saptamanal Taur 13-20 februarie 2016 2

 

Sănătate

Deşi au fost la medic, s-au căutat şi au făcut controale tot nu reuşesc să obţină un diagnostic clar pentru ceea ce îi supără. Poate ar trebui să-şi îndrepte atenţia către un medic homeopat pentru a afla sursa afecţiunilor lor.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *