arleto.ro

Horoscop săptămânal Taur 10-17 octombrie 2015

Vineri, 09.Oct.2015 15:03 Horoscop saptamanal Taur Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Săptămâna aceasta nativii nu-şi văd capul de atâta treabă, îndatoririle profesionale parcă se acumulează mai mult ca altădată şi în plus pe casa relaţiilor şi a schimburilor de idei încărcătura e foarte solicitantă. Nativii vor trebui să fie atenţi la mult mai multe detalii decât de obicei, pentru a nu produce distorsiuni în propria activitate. Taurii trebuie să fie foarte atenţi la actele şi documentele cu care lucrează pentru a nu intra în tot felul de situaţii care să le aducă prejudicii. În  12 octombrie ei se confruntă cu o problemă pecuniară care are legătură şi cu partenerul de cuplu, dar vor constata că ceva similar se petrece în ziua menţionată şi în activitatea socio-profesională în relaţia cu şefii şi cu persoane ce deţin funcţii şi poziţii importante. Pentru a reuşi să rezolve cu bine această chestiune Taurii trebuie să apeleze la diplomaţie şi la propriul prestigiu, folosindu-şi creativitatea şi motivaţia pentru a reduce din riscul situaţiei menţionate. În anumite cazuri tot în 12 mai poate fi vorba şi de o problemă de sănătate a partenerului de cuplu sau chiar a şefilor, nativii fiind nevoiţi fie să preia o parte din sarcini, iar în altă variantă pentru cei care-şi desfăşoară activitatea în domeniul privat, conjunctura le aduce un blocaj pecuniar ce poate fi rezolvat apelând la relaţii, la mici trucuri de imagine şi la persoane ce deţin multă influenţă sau poziţii foarte importante în anumite grupuri.

În 14 şi 15 Taurii beneficiază de suportul astrelor, astfel că pot să rezolve chestiunile relaţionale de orice fel în mod creativ şi fiind motivaţi de a dezvolta posibilităţile în privinţa educaţiei copiiilor. În 16 ei se preocupă de achitarea unei rate întârziate, de detaliul unui dosar aflat pe rol, de detaliile unui proiect la care participă ori de o procedură juridică sau administrativă legată de o locuinţă sau teren.

DragosteHoroscop saptamanal Taur 10-17 octombrie 2015 2

Contextul astral solicită relaţia de cuplu din plin, zile bune fiind cele din 10, 11, 14 şi 15 octombrie atunci când ei pot lămuri o chestiune dubioasă a partenerului oferind detalii inedite, şi zile mai puţin bune între 12 şi 17 octombrie deoarece survin probleme băneşti şi discuţii pe marginea educării copiiilor.

Sănătate

Atenţie la etajul renal şi la probleme de tiroidă în 12-13 oc tombrie, şi la simptome lombare, hepatice şi neurovegetative în 16-17.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *