Horoscop săptămânal Săgetător 14-20 august 2017

Duminică, 13.Aug.2017 00:34 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Sagetator Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio – profesional

Pentru că în familie sunt situaţii neclare şi incerte, ai o stare ce creează neînţelegeri şi la locul de muncă. Colegii te pot recepţiona nepotrivit sau tu nu ai gândul neapărat la treabă. Vrei să rezolvi corespondenţa sau să faci contabilitatea dar simţi că ceva te frânează de fiecare dată când începi. În privinţa părţii financiare este o continuă fierbere şi transformare, în sensul că eşti atras/ă de lucruri spirituale dar prietenii te abat sau te atrag să cheltuieşti pe alte căi.

Relaţional afectiv

Este posibil ca în relaţia ta să intervină o persoană de sex feminin, care să înceţoşeze şi mai mult atmosfera din familie. Cum spuneam, eşti atras de a merge în grupuri spirituale, dar situaţia financiară contrabalansează şi îţi vine greu să te hotărăşti. Discuţiile din familie te obosesc şi nu ştii cum să le pui capăt.

Sănătate

Starea generală de oboseală şi de pierdere de energie te determină să îţi doreşti să te relaxezi şi ai mare nevoie de odihnă. Tensiunile oculare pot creşte şi de aceea nu ar fi recomandată relaxarea la televizor sau citind o carte ci mai degrabă printr-o plimbare prin parc sau în natură.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *