dehaine.ro

Horoscop săptămânal Peşti 29 august – 05 septembrie 2015

Luni, 31.Aug.2015 12:49 Horoscop saptamanal Pesti Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Aceşti nativi vor fi cei mai marcaţi în ziua de 29 la faza de Lună Plină. Conjuncţia cu Neptun aflat chiar pe semnul lor, dar şi opoziţia la Soare şi Jupiter le aduce o atmosferă relaţională foarte încărcată. Fie se vor retrage din faţa anumitor responsablităţi, fie din contră acţionează pentru a se implica şi mai mult. Este o săptămână foarte provocatoare pentru aceşti nativi având în vedere faptul că în data de 1 septembrie pe axa banilor pot avea parte de un eveniment important  pentru existenţa lor mult timp de acum încolo. Unii pot vinde o casă de vacanţă după o lungă aşteptare, alţii cheltuie pentru un dosar de divorţ mai mult decât ar trebui, se cheltuie de asemenea pentru moşteniri, succesiuni şi pentru acte ce ţin de litigii parteneriale şi cu asociaţi. Deci este necesară o atenţie sporită la detalii şi prudenţă în acţiunile respective. Apoi pe 2 septembrie mai au parte de un alt eveniment tot pecuniar, achită o sumă pentru o maşină – o reparaţie a ei sau cumpără una nouă sau un avans pentru o altă casă. Ori plătesc o reparaţie pentru un obiect electronic necesar în casă. Tot în 2 septembrie alţi nativi sunt înştiinţaţi în legătură cu primirea unei noi responsabilităţi, li se schimbă funcţia şi prestigiul lor este acum revizuit pe alte coordonate de autoritate. Relaţiile cu anturajul şi latura comunicativă sunt amprentate în 2-4 septembrie de nevoia de control a unei situaţii decizionale şi de divergenţe cu persoane ce deţin poziţii importante – acestea ar putea leza capitalul de imagine al nativilor. Cei care se ocupă cu afaceri în data de 4 septembrie să fie atenţi la mediul de negociere şi la tranzacţii, totul trebuie să fie clar şi cu detalii concrete, altfel rezultatele nu vor fi pe măsură.

Dragoste

Zi mai puţin bună în relaţia de cuplu 31 august – necazuri din pricina prietenilor pe considerente de bani şi interese ce irită partenerul de cuplu. Zile bune pot fi în data de 1-2 septembrie datorită deciziilor şi investiţiilor în comun ce calmează climatul în cuplu.

Sănătate

Apar tulburări hepatobiliare, cardiace şi intestinale în 29 august, tulburări de memorie, ale aparatului excretor în 1-2 septembrie, şi dereglări neurovegetative, hormonale şi hepatobiliare în 4-5 septembrie.


Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *