dehaine.ro

Horoscop Săptămânal Pești 21-27 august 2017

Duminică, 20.Aug.2017 01:23 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Pesti Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio- profesional

Deşi ai o agendă foarte încărcată, te descurci de minune printr-o ordine a priorităţilor pe care eşti foarte capabil/ă săptămâna aceasta să o faci. Există posibilitatea să ţi se strice însă imaginea la serviciu sau să fi pus/ă într-o lumină proastă. Îţi consumi de asemenea foarte mult timp cu colegii sau subalternii, ca să îi faci să înţeleagă ce e de făcut şi ce înseamnă munca în echipă. Ai chiar tendinţa să faci tu munca în locul lor numai să iasă bine.

Relaţional afectiv

Săptămâna aceasta nu este propice relaţiei în doi căci pot apărea vechi discuţii neterminate, iar sentimentele sunt greşit manifestate şi înţelese, existînd riscul ca raţiunea să vrea să le ia locul. Există riscul unor iluzii deşarte sau a plutirii într-un vis ce nu are corespondenţă în realitate. Aşa că mai bine axează-te în altă direcţie decât în plan relaţional.

Sănătate

Toate acţiunile trebuie să se desfăşoare cu simţul măsurii şi fără sacrificii inutile. Există o tendinţă de a pierde energia în favoarea altora şi acest lucru nu ar fi recomandat. Aşa că învaţă să refuzi politicos orice ajutor care îţi depăşeşte limitele.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *