Horoscop săptămânal Pești 14-20 august 2017

Duminică, 13.Aug.2017 00:43 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Pesti Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio – profesional

Consumi foarte multă energie la locul de muncă şi te străduieşti din răsputeri să faci totul corect dar asta nu înseamnă nici pe departe că munca depusă va fi şi apreciată corespunzător. În privinţa banilor pot fi mari răsturnări de situaţii în sensul că una s-a discutat şi alta s-a întâmplat. Până una alta însă te poţi baza pe banii partenerului/ei la care ai acces. Faptul că nu eşti apreciat/ă la adevărata valoare îţi creează o stare de confuzie despre tine şi despre modul tău de a relaţiona.

Relaţional afectiv

In raport cu partenerul/a ai sclipiri geniale şi înclinaţii artistice sau romantice. Acesta/aceasta te va aprecia şi chiar recompensa fie material fie te va lăuda în faţa prietenilor. Aşa că merită să îţi pui genialitatea în practică. Poţi chiar profita de aceasta şi să aplanezi vechile discuţii contradictorii pe care le-aţi purtat până acum.

Sănătate

Dacă ţii la sănătatea ta ar fi bine să evaluezi cât de mult merită să munceşti peste program şi fără măsură pentru alţii şi cât timp să pierzi la servici. Este adevărat că starea în care te afli în această săptămână e cam ruptă de realitate.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *