esteto.ro

Horoscop săptămânal Peşti 13-20 februarie 2016

Vineri, 12.Feb.2016 18:22 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Pesti Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Weekend-ul va fi plin de activităţi pentru cei din zodia Peşti. Fie că nu şi-au terminat sarcinile la locul de muncă şi îşi iau munca acasă, fie că au multă treabă  prin casă, Peştii nu vor cunoaşte semnificaţia cuvântului odihnă în acest weekend. În orice caz, asta este o veste bună deoarece având atât de multă enegie încât decid să muncească şi în weekend este posibil ca ziua de 13 să fie importantă pentru ei la nivel profesional. Au şansa de a găsi un mod prin care să-şi eficientizeze volumul de muncă şi care le-ar putea simplifica enorm de mult existenţa în mediul în care activează. La nivel financiar recompesele nu întârzie să apară, deşi ei ştiu foarte bine că dacă banii vin mai uşor spre ei acum asta se datorează şi capitalului de imagine pe care şi l-au format încă de când au intrat în această echipă. De asemenea, un moment important va fi ziua de vineri, 19 februarie când vor susţine un examen care le atestă competenţele în domeniul lor profesional şi în urmă căruia pot pretinde conducerii o mărire de salariu.

Dragoste

În viaţa amoroasă este posibil să aibă parte de anumite discuţii în contradictoriu cu partenerul în principal datorită modului în care Peştii îşi gestionează resursele financiare dar şi pentru faptul că muncesc prea mult. Cu un pic de atenţie şi o invitaţie în oraş duminică seara, este posibil totuşi să-i îmbuneze inima partenerului.

Horoscop saptamanal Pesti 13-20 februarie 2016 2

 

Sănătate

Stresul are şi el efectele lui iar Peştii le resimt acum din plin. Fie că aleg să ignore aceste simptome sau nu, un lucru este clar – trebuie să se menajeze mai mult!


Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *