azk.ro -cosmetice profesionale pentru saloane

Horoscop săptămânal Capricorn 30 ianuarie – 6 februarie 2016

Socio-profesional

În ciuda faptului că au foarte mult de lucru şi că volumul de muncă se măreşte pe zi ce trece Capricornii preferă să trateze lucrurile cu calm şi să-şi planifice bine obiectivele pentru a-şi eficientiza munca. Nu este loc de lene sau delăsare acum şi ei realizează foarte bine acest lucru. De asemenea, este o perioadă în care pun bazele carierei în care vor să exceleze şi săptămâna viitoare este chiar propice noilor joburi şi noilor începuturi. Poate că intră într-o nouă echipă sau poate că au ocazia de a lucra la ultimul proiect venit şi au planuri mari de afirmare. Sunt pe o pantă ascendentă şi asta se vede în starea lor de spirit. Chiar dacă mai au mici ghinioane, în sensul că pot pierde anumite lucruri de valoare, se împiedică uşor şi nu se fac tot timpul foarte bine  înţeleşi, Capricornii vor ieşi învingători din obstacolele pe care conjunctura lui Uranus cu Mercur le defavorizează acum zodia. Nu este un motiv de îngrijorare, din contră este un prilej de ambiţie şi determinare. În plan financiar norocul este de partea lor şi spre finalul săptămânii se pot trezi cu nişte bani în plus în cont de care nu le pare rău, ba din contră.

Dragoste

În plan amoros atmosfera din cuplu este una relaxantă, se bucură de momente petrecute alături de partener şi familie şi decid împreună să petreacă mai mult timp cu părinţii şi rudele mai în vârstă ale Capricornilor. Aceste pornirni vin din situaţia tensionantă care a fost între membrii familiei în ultima vreme şi din cauza căreia viaţa de cuplu a Capricornilor a cam avut de suferit. În orice caz, au avut parte de nişte lecţii pe care le vor pune săptămâna viitoare în aplicare.

Horoscop saptamanal Capricorn 30 ianuarie - 6 februarie 2016 2Sănătate

Între 30 şi 1 pot avea de furcă din cauza migrenelor, însă dacă îşi vor respecta orele de somn cu sfinţenie este posibil să scape rapid de aceaste probleme supărătoare.


Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *