Horoscop Săptămânal Capricorn 21-27 august 2017

Duminică, 20.Aug.2017 01:20 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Capricorn Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio – profesional

Deşi ai succes în plan profesional dificultăţile cu care te confrunţi pot atinge un maxim ce poate uşor degenera în conflicte majore ce se pot solda cu ruperi de contracte. Povara acestor dificultăţi pare mai greu de purtat acum ca niciodată, iar tu eşti responsabil/ă atât de atragerea acestor situaţii cât şi de rezolvarea lor pe cale amiabilă. Se poate pune problema schimbării domiciliului sau al sediului firmei.

Relaţional afectiv

În plan relaţional trăirile sunt intense şi ample. Provocările sentimentale sunt incitante şi de cele mai multe ori te scot în societate, te fac să spui lucuri pe care nu le-ai fi spus vreodată şi te minunezi şi tu cât de romantic/ă poţi să fii. Relaţia capătă pentru tine o valoare deosebită în această săptămână şi începi să priveşti cu alt ochi cuplurile sau pe cei care se ţin de mână. Flirtul nu îţi mai este suficient ci începi să iei lucurile mult mai în serios.

Sănătate

Este posibil să ai stări de nelinişte şi să te bântuie tot felul de gânduri şi de temeri nejustificate. Visele par a fi mai degrabă coşmaruri şi din acest motiv poţi avea insomnii. Ai putea să te odihneşti mai mult ziua dacă este posibil. Iar o plimbare în aer liber seara ţi-ar prinde foarte bine.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *