Horoscop săptămânal Capricorn 14-20 august 2017

Duminică, 13.Aug.2017 00:38 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Capricorn Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio – profesional

Desigur că te implici foarte mult în munca pe care o depui. Acum depinde şi ce randament ai. În orice caz mai devreme sau mai tîrziu succesul este garantat. Că ai parteneri din ce în ce mai pretenţioşi este adevărat, dar şi ţie îţi plac provocările. Bani ai mai mult de la partener/ă sau vehiculezi banii altora, dar nu-i nimic, e o plăcere să îţi treacă prin mână.

Relaţional afectiv

Dacă partenerul/a nu uită s-ar putea ca nici tu să nu poţi ierta. Totuşi este cazul să faceţi o schimbare. Un cadou ar putea să-l/o surprindă plăcut, mai ales că generozitatea nu prea te caracterizează. Până la urmă este de preferat să uitaţi trecutul şi să începeţi o noua viaţă înt-o altă stare de spirit.

Sănătate

Fizic eşti într-o continuă transformare. Acum eşti foarte preocupat de regulile de igienă pe care le respecţi în mod exagerat. La nivel emoţional pierzi energie datorită unor frământări interioare inconştiente care te consumă enorm. Nici poftă de mâncare nu prea ai. Poţi face orice sport în aer liber, dar nu este recomandat să te antrenezi în casă.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *