arleto.ro

Horoscop săptămânal Berbec 9-16 aprilie 2016

Vineri, 08.Apr.2016 18:00 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Berbec Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Între 9 şi 12 aprilie au parte de câteva zile în care se vor bucura de prezenţa celor dragi, de compania prietenilor şi de timpul petrecut alături de ei. Astrele favorizează acum relaxarea Berbecilor şi îi îndeamnă să se bucure cât mai mult de odihna de care dispun în weekend deoarece urmează o săptămână solicitantă. Cu Venus în Berbec, nativii vor fi ceva mai blânzi şi eventual înţelegători în comunicarea cu cei din jur, chiar şi cu cei de la locul de muncă. Tot în această săptămână vor avea grijă să transmită foarte clar care sunt acele persoane care merită atenţia şi consideraţia lor şi care nu. Au un simţ accentuat al corectitudinii în metodele lor de lucru şi cer aceeaşi atitudine şi de la colegi. În plan familial, s-ar putea să fie solicitată atenţia de către o rudă mai în vârstă a familiei, între 13 şi 15 aprilie. Fie că este vorba despre probleme de sănătate sau probleme financiare, Berbecii vor avea un rol important în rezolvarea acestora săptămâna viitoare. Dau celorlalţi senzaţia că se pot baza pe ei şi că nu se dau în lături nici de la responsabilităţile profesionale, nici cele familiale. O atitudine cât se poate de constructivă!

Dragoste

Este favorizată relaţia cu partenerul şi orice alt tip de relaţii care implică apropiere şi manifestarea sentimentelor într-un mod candid. Sunt înţelegători, blânzi şi partenerul va da dovadă de apreciere faţă de atitudinea pe care o afişează Berbecii acum. Este posibil ca între 14 şi 16 aprilie să aibă parte chiar de o surpriză romantică din partea partenerului.

Horoscop saptamanal Berbec 9-16 aprilie 2016 2Sănătate

În prima parte a săptămânii astrele îi favorizează şi în acest sector, însă mare grijă la ultimele zile din acest interval. Între 14 şi 16 aprilie vor avea de furcă datorită orarului haotic de somn.


Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *