arleto.ro

Horoscop săptămânal Balanţă 9-16 aprilie 2016

Vineri, 08.Apr.2016 18:06 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Balanta Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Au idei interesante în mediul de lucru în care lucrează şi încearcă să ofere şi soluţii pentru a le pune în practică. Din fericire comunică bine cu colegii, în principal cu cei alături de care lucrează cot la cot zilnic. Nu acelaşi lucru s-ar putea spune şi despre relaţiile cu şefii care par uşor tensionate acum. Balanţele sunt frustrate de faptul că ideile şi planurile lor nu se pun în aplicare şi la nivel superior şi rămân doar pe masa de discuţie. Degeaba au ei avânt şi echipa în care lucrează le susţin ideile măreţe dacă cei din conducere nu sunt la fel dornici să le pună în practică. Există diferenţe la nivel de viziune sau pur şi simplu nu reuşesc să înţeleagă acum care este mersul lucrurilor şi de ce sugestiile lor sunt mereu amânate. Simt că se plafonează şi că îşi pierd concentrarea pe lucruri mărunte însă nu prea au de ales în momentul de faţă. Nu au cum să ardă anumiţi paşi din etapele pe care le au de parcurs până acolo unde vor ei să ajungă. Ar fi bine să găsească o metodă mai diplomată de a-şi impune autoritatea, altfel insistenţele lor ar putea fi percepute negativ. În plan financiar lucrurile sunt stabile, însă şi faptul că vor să obţină ceva mai mult pe acest plan îi face să grăbească ritmul de lucru. Asta n-ar fi ceva rău, dacă şefii n-ar percepe totul ca pe o disperare a lor de evoluţie personală, care nu are nici o legătură cu interesele instituţiei în care lucrează.

Dragoste

Sunt avantajate relaţiile de iubire şi comunicarea în cuplu şi în ciuda faptului  că nu pare pe aceeaşi lungime de undă tot timpul, la nivel emoţional sentimentele sunt ceva mai intense decât în prima zi a relaţiei. O săptămână plină de gesturi frumoase şi cuvinte de iubire.

Sănătate

Sunt în formă bună mai ales la începutul săptămânii dat fiind că au reuşit să se odihnească eficient în weekend. E de preferat să aibă mare grijă ce mănâncă acum ca să nu aibă neplăceri la nivel digestiv.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *