Horoscop săptămânal Balanță 8-15 ianuarie 2017

Duminică, 08.Ian.2017 00:06 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Balanta Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Se pare că eforturile lor încep să dea roade și se simt mulțumiți de modul în care merg lucrurile la locul de muncă. Încep anul într-o notă optimistă și de acțiunilor lor de acum depinde primul trimestru în acest plan. E necesar să-și seteze niște obiective pentru a le urmări cu tenacitate, altfel se pot pierde în marea de sarcini și responsabiltăți pe care le au de dus la îndeplinire zilnic. Le place să trăiască spontan, însă nu și pe plan financiar. Acolo simt că au de lucrat, de plănuit și de pus la cale strategii solide  pentru a evolua din punct de vedere economic.

Dragoste

Chiar dacă simt că le lipsește timpul deseori, e bine să-și plece atenția și urechea către nevoile sufletești ale celor dragi. Timpul petrecut cu el/ea dar și cu familia îi poate ajuta să-și încarce bateriile. Căminul este oaza lor de liniște din prezent.

Sănătate

Să nu caute nod în papură pentru orice simptom au acum. E bine să facă anumite controale periodic, însă exagerarea trăirilor și a sentimentelor îi poate duce într-o extremă a ipohondriei care nu îi ajută să se întărească pe plan emoțional.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *