dehaine.ro

Horoscop săptămânal Balanţă 28 noiembrie – 5 decembrie 2015

Vineri, 27.Noi.2015 16:13 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Balanta Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Nativii zodiei Balanţă au o atracţie puternică către persoanele de sex opus în această perioadă şi simt că pot profita de simpatia lor pentru a obţine anumite avantaje care să-i ajute acum pe plan profesional. Între 2 şi 4 decembrie este posibil să-şi dea seama că ocaziile care se ivesc în acest moment în plan profesional nu vor mai apărea prea curând şi doar de flerul lor depinde cum profită de ele şi dacă se decid să realizeze ceva constructiv sau nu. Relaţiile cu şefii şi colegii la locul de muncă sunt favorizate de asemenea de şarmul şi capacitatea Balanţelor de a fi empatice şi de a rezolva situaţiile dificile la timp. Uneori dau senzaţia că deţin cheia timpului sau că au puteri magice atunci când reuşesc să rezolve situaţii imposibile într-un timp record. Eficienţa şi disponibilitatea lor către rezolvarea problemelor vor fi răsplătite în zilele de 4 şi 5 decembrie, iar Balanţele se mulţumesc acum cu orice fel de susţinere şi încurajare morală şi nu se întristează dacă nu vor apărea şi ceva resurse pecuniare. În ciuda faptului că nu şi-au gestionat foarte bine resursele, aceştia nu sunt îngrijoraţi de situaţia lor financiară. Ştiu că au un fond comun cu partenerul lor şi că pot apela oricând la acele resurse pecuniare dacă se va ivi vreo urgenţă. De asemenea, comunicarea benefică de care s-au bucurat în ultima vreme din partea rudelor le dă senzaţia unui anumit comfort financiar şi îi face să realizeze că atâta timp cât vor păstra aceasta armonie pe linia de plutire, nimic nu le va merge rău.

Dragoste

În plan amoros Balanţele se bucură între 30 noiembrie şi 3 decembrie de toată atenţia şi afectivitatea partenerilor şi drept răsplată este posibil să le pregătească o supriză sau să le ofere un cadou pe care ştiau că şi-l doresc de foarte mult. Între 3 şi 5 decembrie, însă, este posibil ca anumite gânduri negative care nu îi lasă pe nativi să doarmă liniştiţi, să aducă ceva disensiuni şi să strice uşor armonia de cuplu. După finalul acestei săptămâni, însă, vor reveni la sentimente mai bune.

Horoscop saptamanal Balanta 28 noiembrie - 5 decembrie 2015 2Sănătate

Atenţie mare la acele migrene care au dat de furcă nativilor în ultima vreme şi mai ales la simptomele ce vin din zona disconfortului digestiv. Chiar dacă aveau senzaţia până acum că pot amâna un consult medical, este posibil ca situaţia să se agraveze şi să fie nevoiţi să apeleze la un specialist oricât de tare ar încerca să evite aceste demers.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *