azk.ro -cosmetice profesionale pentru saloane

Horoscop săptămânal Balanţă 26 martie – 2 aprilie 2016

Vineri, 25.Mar.2016 18:06 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Balanta Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Din punct de vedere comunicaţional au toate şansele de a convinge pe toată lumea că au cele mai bune idei şi sunt destul de deschişi faţă de aceia care sunt dispuşi să investească în propunerile lor acum. Au cele mai bune soluţii, ştiu cum să le pună în practică, însă nu sunt chiar cei mai buni executanţi în această săptămână. Ei sunt oamenii cu ideile, lucrează cu planul mental la cote maxime, însă este mai bine să lase pe altcineva să se ocupe de partea concretă a lucrurilor. Încearcă să comunice cât mai bine cu colegii de muncă pentru a se asigura că totul este dus la capăt aşa cum şi-au dorit ei, şi chiar dacă întâmpină mici dificultăţi şi îşi dau seama că nu sunt pe aceeaşi lungime de undă mereu, prin determinare şi perseverenţă reuşesc să îi alinieze pe toţi în jurul lor. Planul financiar este aspectat pozitiv de această atitudine constructivă şi îşi dau seama că cel mai bine ar fi profite de ocaziile care se ivesc acum. S-ar putea să nu se mai întâlnească prea curând cu ele.

Dragoste

Au parte de o comunicare deschisă în cuplu şi sunt pe aceeaşi lungime de undă, se pare, cu partenerul însă nu este cazul şi acelor probleme nerezolvate între ei. Săptămâna aceasta vor existe numeroase ocazii în care aceştia pot lăsa în urmă fantomele trecutului şi este important să realizeze acest lucru acum.

Horoscop saptamanal 26 martie 2016 - 2 aprilie 2Sănătate

Nu este cazul să-şi facă griji în privinţa sănătăţii lor. Dacă vor continua să facă ceea ce le face plăcere şi nu se stresează prea mult pentru lucruri mărunte, echilibrul va domni atât pe plan fizic cât şi mental.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *