azk.ro -cosmetice profesionale pentru saloane

Horoscop săptămânal Balanță 24-31 octombrie 2015

Vineri, 23.Oct.2015 15:16 Horoscop saptamanal Balanta Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Cel puţin o schimbare a unei înţelegeri încheiate cu cineva anterior poate surveni chiar la început de săptămână, în această chestiune fiid posibilă implicarea şi a partenerului de cuplu, cel puţin ca atitudine. Vorbim de schimbări ce pot surveni ân ziua de 26 octombrie chiar pe neaşteptate fie în urma unor convorbiri telefonice, fie în urma unor înştiinţări prin mail, fie ca urmare a unui blocaj în privinţa unei activităţi care, deşi pare că ar merge destul de bine, este marcată acum de întârzieri sau chiar de răsturnări de situaţie determinate de discuţii în contradictoriu cu persoane din domeniul socio-profesio nal care caută să profite de pe urma nativilor sau cel puţin să le pună pe Balanţe într-o lumină defavorabilă faţă de şefi. Totuşi o astfel de conjunctură îi motivează pe nativi, îndeosebi pe cei tineri şi pe cei născuţi în cel de-al treilea decan. Tot în 26 unele Balanţe pot achiţiona un obiect electronic sau pot obţine un împrumut pentru o chestiune personală. Cei care au dosar pe rol primesc veşti care nu le aduc de loc satisfacţie.

În ziua de 27 se pot alege cu ceva concret în plan financiar şi s-ar putea chiar să fie sprijiniţi în acest sens de persoane cu aspectare de Taur şi Rac. De asemenea traversează un interval favorabil între 29-30 care, deşi le poate aduce unele blocaje minore pe comunicare, îndeosebi celor în vârstă, îi motivează pentru a rezolva o chestiune personală foarte importantă din punct de vedere decizional şi al re laţiei cu partenerului de cuplu.

Dragoste

În acest sens zile bune sunt 27, 28, 29 şi 30 octombrie atunci când nativii pot dispune de bani pentru a rezolva oHoroscop saptamanal  Balanta 24-31 octombrie 2015 2 problemă împreună cu partenerul, prevăzută într-un act, şi fac şi un drum în privinţa asta dar cu ceva dificultăţi, iar zile mai puţin bune sunt în zilele de 26 şi 31 octombrie când pot să se manifeste în cuplu capricii, posesivitate, lipsă de comunicare datorită unor mici secrete de-ale partenerului, doar spuse şi nu explicate, care-i pot irita pe nativi.

Sănătate

Apar tulburări digestive şi la nivelul aparatului excretor în 26 octombrie, să fie atenţi la etajul pulmonar şi la tulburările hepatice şi neurovegetative în 30 octombrie.  


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *