dehaine.ro

Horoscop săptămânal Balanţă 23-30 ianuarie 2016

Vineri, 22.Ian.2016 17:10 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Balanta Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Datorită modului în care sunt influenţaţi de Luna plină din weekend, este posibil ca nativii mai irascibili ai acestei zodii să aibă de suferit dacă nu îşi temperează pornirile în săptămâna următoare. Vor să facă totul numai după propria gândire şi nu au răbdare să asculte şi ce au ceilalţi de zis. Este posibil să întâmpine nişte situaţii dificile la nivel profesional, cu precădere între 27 şi 30 ianuarie, tocmai din cauza acestei atitudini. Vin în ajutorul lor nişte rude apropiate şi încearcă să le aducă în vedere faptul că ceea ce fac nu este în regulă. Singura persoană care are vreo influenţă asupra lor este partenerul de cuplu şi din fericire acesta va reuşi să-l aducă pe nativul din Balanţă pe drumul cel bun. Spre finalul săptămânii vor realiza că au pus destul de multe lucruri în pericol şi vor rămâne cu ceva învăţat din această situaţie, Planul financiar este aspectat pozitiv de Mercur în traiectoria sa prin casa banilor, însă nu ar strica dacă Balanţele şi-ar da puţin mai mult interesul şi ar pute cu adevărat osul la treabă. Nu vor primi mustrări din partea şefilor, însă nici laude cu siguranţă.

Dragoste

Relaţiile de iubire sunt aspectate pozitiv în acest interval, chiar şi în ciuda etapei lunare pe care o vom întâmpina cu toţii în weekend. În special Balanţele, se vor simţi mai apropiate de partener şi vor găsi acum un punct de sprijin în atitudinea afectuoasă a acestora.

Horoscop saptamanal Balanta 23-30 ianuarie 2016 2Sănătate

Pot avea ceva probleme cu sistemul imunitar între 25 şi 28 ianuarie şi mai ales cu sistemul osos între 29 şi 30. Nu e cazul să se îngrijoreze încă, totul poate fi ceva complet trecător.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *