azk.ro -cosmetice profesionale pentru saloane

Horoscop săptămânal Balanţă 2-9 aprilie 2016

Vineri, 01.Apr.2016 18:36 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Balanta Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Dacă urmăresc să lucreze la un anumit proiect acum este momentul potrivit să arate cât îşi doresc acest lucru. Sunt motivaţi de şefi dar şi de colegi să iasă în faţă şi să să demonstreze că pot mai mult decât arată la prima vedere. Este o săptămână bună pentru tot ce înseamnă întâlniri de afaceri, relaţii cu clienţii şi tot felul de activităţi care vor solicita calităţile oratorice ale Balanţelor. Astrele sunt de partea lor şi îi ajută în acele situaţii care sunt cruciale pentru cariera lor şi dacă vor să facă un pas înainte ar fi mai bine să-şi ia inima în dinţi – Luna Nouă de joi care se formează în casa profesională la ei îi ajută să pună capăt unei tensiuni pe planul carierei şi să o ia de la capăt cu forţe proaspete. Zilele de 5, 6 şi 7 aprilie le pot aduce un bonus sau chiar o mărire de salariu dacă au ştiut să profite de şansele pe care soarta le oferă acum nativilor. Chiar dacă nu vor fi pe deplin mulţumiţi, cert este că vor simţi că măcar că eforturile lor vor fi răsplătite în mod corect şi obiectiv. Vor primi ceea ce merită, cu alte cuvinte, nici mai mult, nici mai puţin.

Dragoste

Casa iubirii este pozitiv aspectată de Luna Nouă de joi şi este posibil chiar să aducă un suflu nou, mai romanţios, mai tandru relaţiilor pe care le au acum cu persoanele de sex opus. Sunt mai apropiaţi de partener şi încearcă să le arate că sentimentele lor nu s-au şters, chiar dacă în ultima vreme s-au concentrat mai mult pe latura profesională.

Horoscop saptamanal Balanta 2-9 aprilie 2016 2Sănătate

Se simt bine în pielea lor şi încearcă să profite de vremea frumoasă de afară pentru a întreprinde activităţi în aer liber. Îi vor ajuta mult să se revigoreze şi să-şi revină după această iarnă atât din punct de vedere mental cât şi fizic.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *