arleto.ro

Horoscop săptămânal Balanţă 13-20 februarie 2016

Vineri, 12.Feb.2016 18:10 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Balanta Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Nu le vine uşor să pornească anumite proiecte sau se apuce de lucru pentru acei parteneri pe care i-a tot amânat. Procrastinarea continuă şi în această săptămână iar Balanţele au început deja să se complacă în această stare. Din fericire începând de miercuri vor fi influenţaţi în mod pozitiv de anumite persoane care reuşesc să aibă un efect asupra lor. Primesc ajutor de la colegi şi sunt angrenaţi în dinamica pe aceştia o impun acum în mediul de lucru. Lucrează bine sub ordine şi sarcini primite exact şi cu detalii cât mai specifice, ţinând cont că ei îşi adună gândurile cu greu şi nu prea se pot urni singuri să facă ceva. În plan financiar din fericire îi loveşte norocul şi în ciuda faptului că nu depun cine ştie ce eforturi, banii vin cu uşurinţă spre ei. Fie că sunt din surse mai puţin sigure, Balanţele sunt acum dispuse să rişte. Mare grijă însă la cum îşi administrează acum resursele, poate ar trebui să fie mai puţin cheltuitori şi să se gândească mai mult la ziua de mâine.

Dragoste

În viaţa amoroasă au parte de anumite discuţii cu partenerul menite să aducă un suflu nou relaţiei şi să îi ajute să-şi exprime mai bine nemulţumirile şi acele mici aspecte care îi deranjează unul la celălalt. Balanţele vor fi surprinse să observe cât de relaxaţi sunt partenerii lor acum şi cât de uşor le poate comunica orice idee inedită care le vine în minte.

Horoscop saptamanal Balanta 13-20 februarie 2016 2

 

Sănătate

Nu sunt prefigurate mari probleme în acest sector al vieţii Balanţelor, deşi n-ar strica să mai încerce să-şi facă anumite controale cu privire la afecţiunile care îi supără. Dacă nu vor afla un diagnostic pozitiv măcar vor fi cu conştiinţa împăcată că au verificat. Ce îi costă?


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *