Horoscop săptămânal Balanţă 12 – 19 martie 2016

Vineri, 11.Mar.2016 18:06 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Balanta Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio – profesional

Sămânţa schimbării sădeşte în mintea Balanţelor săptămâna aceasta. Nu vor face nimic brusc pentru a nu-şi strica armonia şi echilibrul interior la care ţin ca la ochii din cap, însă încearcă acum să-şi dea seama care sunt acele aspecte şi domenii ale vieţii lor care au nevoie de îmbunătăţiri şi schimbări. Tranziţia lui Neptun prin casa socială la ei îi face destul de puţin comunicativi şi  nici nu prea sunt deschişi la sfaturi sau alte tipuri de impulsuri care vin din exterior, însă au grijă de ceea ce se întâmplă în mintea şi în sufletul mai mult decât oricând. Pun un preţ destul de mare pe ceea ce simt şi gândesc acum în legătură cu domeniile importante: cariera, familia şi sectorul financiar şi încearcă, în ciuda a ceea le recomandă cei din jur, să gândească şi să decidă pentru sine. Consideră că dacă ei nu se simt bine într-un anumit loc sau în preajma cuiva, nu îi poate ţine nimeni cu forţa şi vor încerca să facă în mod subtil schimbările necesare astfel încât să fie bine pentru toată lumea.

Dragoste

Partenerul le poate reproşa între 13 şi 15 martie că sunt ceva mai distanţi faţă de obicei, dar Balanţele ţin să îl/o asigure că motivul pentru carese comportă aşa nu are nici o legătură cu viaţa  lor amoroasă, ci că mai degrabă asta este metoda lor de a rezolva anumite probleme de ordin interior acum.

Horoscop saptamanal Balanta 12 - 19 martie 2016 2Sănătate

Funcţionează cu energia la cote minime şi decid să nu se agite decât atunci când este cazul şi numai dacă este foarte important. O decizie sănătoasă, mai ales dacă aşa se simt ei bine.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *