dehaine.ro

Horoscop săptămânal Balanţă 10-17 octombrie 2015

Vineri, 09.Oct.2015 15:40 Horoscop saptamanal Balanta Lasă un răspuns 1 vizualizari

 

Socio-profesional

De-a lungul weekendului discuţiile purtate de către nativi cu prieteni şi cunoscuţi vor purta o amprentă disimulantă, ocultată, dar asta este doar o formă defensivă adoptată de către Balanţe din considerente personale, pentru a evita orice fel de neplăceri ce ar putrea surveni. Pentru aceşti nativi săptămâna debutează cu blocaje pe comuni care şi pe relaţionare în ziua de 12 octombrie, probleme organizatorice în plan socio-profesional făcându-şi simţită prezenţa din plin. Atitudinea lor poate fi foarte oscilantă ca urmare a unor veşti primite inopinat prin poşta electronică sau a unei situaţii care se blochează, Balanţele fiind informate că fie nu primesc ceea ce aşteptau ca sume, ori sunt înştiinţate că mai trebuie să plătească ceva în plus pentru unele servicii solicitate, ceea ce evident că-i cam scoate din pepeni. Chestiuni dificile la locul de muncă îşi cer rezolvarea grabnică, în timp ce colaboratorii şi partenerii de afaceri în 12 şi 13 octombrie nu sunt pe aceeaşi lungime de undă cu nativii. Iar asta este valabil atât în cadru instituţional, cât şi în domeniul privat.

Totuşi în zilele de 14 şi 15 pot apela la anumite persoane care-i pot susţine pecuniar cu nişte împrumuturi şi care le dau o mână de ajutor la modul dinamic sau chiar nativii împrumută pe cineva şi astfel reuşesc să-şi refacă imaginea şi să demareze faza unei afaceri sau a unei iniţiative în care sunt necesare detalii clare şi puse la punct. De altfel în zile 14 şi 15 octombrie mai au posibilitatea de a obţine nişte sume importante, dar numai dacă se pun de acord cu acele persoane cu care negociază participarea. În 16 octombrie se lovesc iar de probleme de organizare şi de credibilitate faţă de persoanele care-i susţin pecuniar sau cel puţin ideatic.

Dragoste

În cuplu zile mai puţin bune fiind între 12 şi 16 octombrie când pot surveni neînţelegeri cu partenerul, discuţii şiHoroscop saptamanal Balanta 10-17 octombrie 2 detalii pe care nativii deliberat le ascund pentru a evita disputele litigioase, şi zile bune 14 şi 15 octombrie-nativii se pun de acord cu partenerul asupra unor chestiuni prevăzute într-un act important ce trebuie rezolvat cât mai repede posibil.

Sănătate

Atenţie la etajul tirodian şi cel renal, precum şi la cel excretor în 12 şi 13 octombrie, şi la dereglările hepatobiliare, neurovegetative şi hormonale în 16.   


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *