arleto.ro

Horoscop Gemeni 10 Ianuarie 2019

Horoscop zilnic Gemeni
Joi, 10.Ian.2019 05:00 Horoscop zilnic Gemeni Lasă un răspuns 1 vizualizari

Un eveniment neprevazut te va forta sa faci o schimbare de plan si nu vei reusi sa ajungi la o intalnire importanta deja stabilita ceea iti va cauza frustrari insa daca vei gestiona bine toate schimbarile de plan care intervin, toti cei implicati vor intelege si nu se vor inregistra efecte negative pe termen lung.

Dragoste: Nativii aflati in cuplu pot descoperi la partenerii de viata trasaturi si comportamente pe care nu le-au vazut pana acum. Este recomandat sa fie discutate toate aceste aspecte pentru ca lispa comunicarii eficiente poate duce, pe termen lung, la o despartire.

Bani si cariera: De astazi incepe o etapa noua foarte benefica pentru tine. In urmatoarele 3 saptamani este recomandat sa fii atent la noi oportunitati in aceea ce priveste afacerea proprie sau la locul de munca.

Sanatate: In general, intuitia ta astazi functioneaza proportional cu cat de bine ai dormit peste noapte. Pentru a avea o sanatate mentala optima, este reocmandat sa iti faci o rutina de somn pe care sa o urmezi cu rigurozitate in urmatoarele 2 saptamani.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *