azk.ro -cosmetice profesionale pentru saloane

Cum să-ți recunoști Sufletul Pereche: ați făcut un pact înainte de a veni ...

Joi, 02.Mar.2017 00:00 Comunicare si relatii, Psihologie Lasă un răspuns 1 vizualizari

A fost o dată ca niciodată,  cu mult înainte de a te naște, un moment în care l-ai ales pe el…

Ai ales acea persoană în prezența căreia simți că timpul este prea scurt pentru a putea a-ți exprima toate emoțiile și sentimentele în fața lui. Este vorba despre acel suflet care te mângâie cu privirea, care are încredere în tine și îți dă putere chiar și atunci când te simți sfârșită. Cel/cea care spune adesea tuturor și chiar și ție  cât de importantă ești pentru el.

Cum îl recunoști?

Îl vei recunoaște după bunătatea sufletului său și după lumina care i  se aprinde în ochi atunci când te vede; după cât de tare de îmbrățișează și te strânge în brațele lui de teamă să nu îi scapi printre degete. Iar după ce îl vei recunoaște nimic nu va mai fi alb și negru pe această lume pentru tine. Dimpotrivă, un nou spectru de culori și lumini, sunete și cuvinte vor apărea în Universul tău.

Vei avea nevoie de această persoană așa cum ai nevoie de aer ca să respiri!

Absența lui te va durea fizic și niciodată nu te vei putea resemna să stai fără persoana de care te-ai îndrăgostit.

Tocmai de aceea e fără rost să încerci să-ți construiești o viață fără acela pe care l-ai ales să-ți fie aproape dinainte să te naști. Fără el viața va fi întotdeauna ca o casă de hârtie, mereu în pericol să se prăbușească chiar și fără o urmă de adiere.

Îți poți imagina călătoria ta în această viață  fără zâmbetul și îmbrățișările lui care te încălzesc mai mult decât Soarele ?

Simpla lui prezență în viața ta face ca totul să fi perfect îndeplinit. Nu mai ai nevoie de nimic altceva. Sunteți predestinați pentru totdeauna iar iubirea pe care o simți este atât de puternică încât îți sugrumă vocea rațiunii. Datorită lui inima ta se transformă în cel mai mare torționar însă inima ta pe de altă parte, devine cel mai mare compozitor al iubirii voastre. Și devine din ce în ce mai frumos…

banner compatibilitate

Vei simți același fior ca atunci când v-ați văzut prima dată,iar mâinile voastre s-au atins… iar ce este și mai frumos este faptul că așa va fi și peste 20,30,40 de ani.

Îl vei recunoaște după dragostea pe care o poartă în suflet și care te face să înflorești în prezența lui.

Te face să te simți iubit/ă chiar și atunci când nu o arată sau nici măcar când nu e conștient de această iubire pe care o poartă în sine.

Tot ce trebuie să știi este că ai nevoie de dragoste și că meriți să fii iubit/ă. Acel gen de iubire care poate transcende orice limite și care mută munții din loc! O astfel de iubire face ca orice loc să pară Raiul pe Pământ și oferă ocazia oricui intră în contact cu aceste suflete să cunoască o înălțare spirituală cum nu au mai întâlnit.

Sub nici o formă să nu te mulțumești cu mai puțin! Și nu acorda atenție acelora care încearcă să te facă să te dezici de la drumul tău împreună cu sufletul pereche. Mai presus de orice renunță la gândurile negative care te fac să simți că nu ești suficient de bun/ă pentru el. În fapt, renunță la orice care nu aduce nimic bun în viața ta!

Acest gen de iubire merită să dai orice…

Nu renunța la luptă…continuă să-l/o cauți, el/ea există și va exista mereu pentru tine.

P.S chiar dacă acest articol a fost scris într-o notă feminină informațiile se aplică la fel și bărbaților! Mult succes în a-ți găsi jumătatea!

 

 


Un comentariu

  • Anonim says:

    Ami gasi Jumatatea nu Întregul …Eu Sunt Întreaga si imi caut Întregul pentru a Evolua mai departe ❤

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *