dehaine.ro

Cum să îți începi drumul către spiritualitate

Sâmbătă, 02.Sep.2017 00:00 Fericire, Psihologie Lasă un răspuns 1 vizualizari

Chiar și această întrebare reprezintă începutul călătoriei tale către spiritualitate. În principiu, știm deja că întrebarea va atrage după sine un răspuns, conform Legii Atracției.

Astfel după ce îți adresezi această întrebare: ”cum să îmi încep drumul spre spiritualitate?”, ar trebui să începi să te gândești mai mult la tine, la sufletul tău. Ce ar trebui să faci ca să fii mai fericit? Cum să îmi petrec timpul liber? Am timp liber? Dacă nu am timp liber, ce ar trebui să fac ca să îl am?

De-a lungul vieții renunțăm la lucrurile care ne făceau fericiți, fie că este vorba de vise fie că este vorba de hobby-uri. Pune-ți întrebări legate și de acest lucru, și pe urmă mai pune-ți o dată întrebarea: ”cum îmi încep drumul spre spiritualitate?”.

O să vezi că răspunsul la această întrebare este că trebuie să simți fericirea.

Fericirea va fi cea care te va conduce către calea spirituală

Tot ceea ce te face pe tine fericit ( evident nu în detrimentul altora) reprezintă o vibrație înaltă, iar tot ceea ce te face să te simți trist sau supărat reprezintă o vibrație joasă.

Astfel, când vei începe drumul către spiritualitate, vei începe să faci lucruri care să te facă să te simți fericit. De fapt, această fericire este cheia faptului că ești pe drumul cel bun.

De asemenea, fluxul de informații spirituale va crește pe măsură ce începi să cauți acest lucru. Știi vorba aceea: ”cere și ți se va da” sau ”caută și vei găsi”. Așa că nu întreabă-ți în mod constant, mintea sufletul și inima, ce trebuie să faci ca să fii fericit.

Bineînțeles, că există diferite modalități de a ajunge pe calea spiritualității, dar al tău trebuie să fie unic. De fapt, al fiecăruia dintre noi trebuie să fie unic.

Modul tău de a atinge spiritualitatea poate fi printr-un prieten care îți recomandă o carte despre spiritualitate, și simte nevoia să împartă cu tine acest lucru; sau o cunoștință care te trimite la un curs de yoga, meditație, terapie Reiki, Tarot.  Trebuie doar să fii atent la semnele pe care ți le dă Universul.

Dacă ai auzit de o carte, citește-o!

Dacă ai auzit de un curs ( fie el și de olărit), înscrie-te la el! Nu lăsa să îți scape nici o oportunitate!

Munca ta propriu-zisă începe atunci când îți adresezi întrebarea: ”cum îmi încep itinerarul spiritual?”.

Din toate ai câte ceva de învățat.

Este foarte simplu, de fapt. Trebuie să fii atent la Univers. Nu trebuie să faci nu știu ce ritualuri oculte, nu trebuie să te sui în vârf de munte și să dansezi dezbrăcat când apare Luna Nouă pe cer. Nimic de genul ăsta!

Trebuie să fii deschis oportunităților și Universului, și vei primi un răspuns unic, numai pentru tine!

Alexandra Dănciulescu


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *