Ronde.ro

Cum să citești în palmă (partea I)

Joi, 23.feb..2017 00:00 Divinatie, Spiritualitate Lasă un răspuns 1 vizualizari

Există multe metode de a ”citi” un om, de la limbajul corpului până la atitudinea pe care o adoptă față de ceilalți, sau pur și simplu să îți dai seama după mâini. În general, femeile sunt cele care admiră sau se uită la mâini (de obicei la bărbați 🙂 ), dar am întâlnit și bărbați, care pe lângă caracteristicile evidente pe care le admiră la o femeie, se uită și la mâinile acesteia.

Dacă observi  bătături în palmă, este posibil ca persoana respectivă  să lucreze manual, în timp ce o mână fină, cu o manichiură îngrijită, să-i aparțină unei femei. Problema în zilele noastre, este că și bărbații și femeile au grijă de aspectul fizic, astfel că este destul de dificil să îți dai seama din prima cu ce se ocupă, de exemplu.

Studiile au arătat că liniile din palmă reprezintă, de fapt, un fel de ”amprentă  fosilizată” a trecutului nostru, iar cititorii în palmă interpretează aceste linii pentru a revela viitorul.

Ce să citești în palmă

Pe lângă aceste linii, ne mai putem uita la coloritul mâinii, deoarece și el poate indica anumite caracteristici:

 • Roz- sănătate, optimism, vitalitate
 • Roșu – mânie, temperament, inflamare
 • Galben- cinism, răutate, probleme cu ficatul
 • Maro – depresie, boli cronice, nu poate ierta
 • Negru – mândrie, răzbunare, cu toane
 • Alb – lipsit de chef de viață, apatic
 • Albastru – rece, auto-distructiv, izolare.

Cu toate acestea, liniile din palmă nu sunt singurele care pot determina personalitatea, poți  vedea acest lucru și din forma mâinii și a degetelor. Cercetătorii au determinat 4 tipuri de forme ale mâinilor, fiecare dintre ele cu o structură diferită și cu lungimea degetelor diferită.

Fiecare deget relevă anumite aspecte, cum ar fi:

 • Arătătorul – ambiție, carieră, Ego
 • Mijlociul – inteligența, banii, Super-Ego
 • Inelarul – emoții, personalitate
 • Degetul mic – comunicare, spiritualitate, libido
 • Degetul mare – voință, control.

Forma Palmei

 1. Tipul Foc – acest tip prezintă palma mare,lată, cu degete groase și scurte. Acești oameni sunt născuți să fie leaderi, învingători, se află întotdeauna la comandă. Sunt pasionali, încăpățânați, iar acest lucru este determinat de cât de scurte au degetele. Au succes în orice situație socială și adoră activitățile sportive.

Cum să citești în palmă- tipul Foc

 1. Tipul Pământ – are palmele pătrate cu degete scurte. Acest lucru relevă faptul, că acest tip de oameni sunt cu picioarele pe pământ, practici, raționali, prezintă siguranță în relații și pot forma prietenii de durată. Sunt adepții activităților rustice, în natură.

 

Cum să citești în palmă- tipul Pământ

 1. Tipul Aer – are forma palmei dreptunghiulară, cu degetele lungi . Acest tip este extrem de inteligent, foarte buni în comunicare, cu o minte analitică. Datorită nivelului crescut de inteligență tind să analizeze prea mult lucrurile, și pot părea distanți și reci. Au un anumit rol în societate și tind către profesia de jurnalist sau profesor.

Cum să citești în palmă- Tipul Aer

 1. Tipul Apă – are palmă ovală, îngustă, cu degete subțiri și lungi. Acești oameni sunt visători, au o imaginație bogată și sunt foarte creativi. De obicei sunt descriși ca fiind sensibili, îți cunosc foarte bine sentimentele, au o relație specială cu spiritualitatea. Tind să fie altruiști, dar se refugiază în tot ce înseamnă artă: poezie, pictură, muzică, acestea fiind atuu-rile lor. fire

 

Alexandra Dănciulescu


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!