arleto.ro

Cum ne afectează calculatorul comunicarea cu ceilalţi? Tot ce trebuie să şti...

Joi, 28.Ian.2016 14:18 Comunicare si relatii Lasă un răspuns 1 vizualizari

Una din cele mai minunate descoperiri tehnologice ale vremii noastre este calculatorul. Oare? Având la bază componente electronice pe bază de cristal de siliciu, calculatorul este capabil de multe şi diverse operaţiuni. El este la origini alcătuit din materie inteligentă, fiind un instrument care poate contacta foarte simplu şi eficient unitatea energetică a omului. Aşa se explică faptul că tot mai mulţi semeni au devenit între timp sclavi ai acestuia.

Cum ne afectează calculatorul comunicarea cu ceilalţi? Tot ce trebuie să ştii despre efectele sale negative! 2

Există o compatibilitate energetică între corpul fizic al omului şi calculator

La început s-a dorit ca acesta să uşureze mult munca omului pentru ca în scurt timp acesta să devină un element de atracţie într-un joc al minţii umane. Vă amintiţi cu toţii pasionaţi ai Sf-ului filmul Matrix. Se pare că am ajuns să trăim oarecum asemănător, având în vedere perfecţionarea tehnologică la care am visat de generaţii. Dar ca orice vis acesta poate fi minunat sau se poate transforma într-un coşmar. Ca orice descoperire a adus progres, dar şi regres, comunicarea între oameni a devenit indirectă, iar punţile între sufletele umane au fost blocate.

Chipurile, ne-am modernizat şi nu mai este la modă să vorbim de la om la om uitându-ne unul în ochii celuilalt.

Am ”reuşit” ca între noi îndrăgostiţii, împătimiţii acestui joc şi Dumnezeu, mai presus de toate, să punem calculatorul. Cei care l-au proiectat au fost iscusiţi, cunoşteau natura omului care de obicei exagerează atunci când îi place mult ceva.

Folosit în exces, calculatorul dăunează relaţiilor interumane

La ora actuală nu se cunosc foarte bine toate repercursiunule şi implicaţiile unei utilizări exagerate a acestuia. Mulţi dintre noi nu ştim cu adevărat ce ne aşteaptă, dar am ales să trag un semnal de alarmă – că orice ”aliment mâncat în exces” dăunează grav sănătăţii! În primul rând este afectat sistemul nervos, mai apoi cel endocrin. Vă daţi seama ce înseamnă ca cele două sisteme ale corpului fizic să se îmbolnăvească? Practic întreg trupul are de suferit. Sistemul nervos şi cel endocrin sunt cele care guvernează funcţionarea majorităţii organelor interne, proceselor fiziologice şi biologice.

Cum putem fi în siguranţă atunci când folosim calculatorul?

În primul rând trebuie folosit doar atunci când este strict nevoie. Cum ne afectează calculatorul comunicarea cu ceilalţi? Tot ce trebuie să ştii despre efectele sale negative!Apoi cei care lucrează frecvent cu calculatorul la birou (la serviciu), ar trebui să poarte cu ei anumite obiecte electronice sau de altă natură, care să neutralizeze semnalele nocive pe care le emite calculatorul chiar şi atunci când nu funcţionează. Doar când este scos din priză acţiunea sa distrugătoare din punct de vedere al frecvenţei se reduce, dar nu dispare în totalitate. Atunci când suntem în preajma lui sau când lucrăm sau ne jucăm pur şi simplu acesta fură energie de la noi. Şi iată cum acest minunat obiect poate (şi a făcut-o cu succes) să subjuge intelectul uman şi nu numai pe acesta. Însăşi inima (care este de natură divină) are de suferit atâta timp cât omul a uitat să trăiască după principiile spirituale.

Virgil Marcu


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *