Ronde.ro

Ce se întâmplă cu Clima? Despre Schimbările Alarmante care se petrec sub och...

Joi, 11.mai.2017 10:47 Spiritualitate, Spiritualitate si stiinta Lasă un răspuns 1 vizualizari

Toate anomaliile lumii se petrec sub ochii noştri, iar noi am învăţat să ne descurcăm lejer cu ele pentru că mintea noastră ne ţine cuplaţi pe mărunţişuri, nu pe lucruri esenţiale. În războiul din Irak soldaţii americani se plângeau de căldură excesivă, iar guvernul „grijuliu” a făcut „o minune” şi a scăzut temperatura în zonă cu 2-3 grade. Evident că undeva la pol opus temperatura s-a ridicat cu 2-3 grade.

A observat cineva? Nimeni, aşa cum nu se observă cum banala salată verde este plină de nitraţi, aceştia fiind un produs sintetic chimic care ne îmbolnăveşte grav… De altfel nu conştientizăm nici că legumele de bază ca ceapa, cartoful, roşiile, strugurii şi alte produse sunt tratate cu initium. Această otravă îngurgitată de organism în cantitatea infimă de un gram declanşează cancerul în organism. Observă cineva „aceste mici şi nesemnificative” probleme? Câţiva oameni de bună credinţă, care trag semnale de alarmă pe baze documentate, studiind cu seriozitate problema sunt ridiculizaţi, intimidaţi sau chiar ameninţaţi. Facem ceva pentru a-i apăra? Măcar, îi luăm în seamă când trag semnale de alarmă? Televiziunile pe bani grei fac reclame care activează planul emoţional pentru a ne vinde ieftin avuţia naţională! Cum poţi tu, oricine ai fi, să pledezi pentru exploatarea de la Roşia Montană, când ştii clar că distrugi zona şi infestezi cu cianuri toată pânza freatică?

Care sunt efectele acțiunilor noastre asupra naturii?

Asta în plan fizic, iar în plan ezoteric asta înseamnă să distrugi legătura între energia strămoşilor, energia generaţiei actuale şi acelora care vin! Dacă se distruge un asemenea punct, ne distrugem baza energetică lăsată de strămoşi, fundamentul. Oare este întâmplător că „se bate monedă” pe această temă şi se încearcă cu încăpăţânare să se vândă pe doi bani starea de echilibru a naţiunii? Ştiţi cum va reacţiona Mama Geea? Mult mai prompt şi mult mai responsabil ca noi, cu surpări de terenuri, cu inundaţii, cutremure devastatoare, iar noi care privim pasiv la tot ce se întâmplă o să ne văităm că ne-a pedepsit Dumnezeu…

De fapt, ne pedepsim singuri prin lipsa de implicare şi neluare de atitudine serioasă împotriva răului!

O centrală electrică (pe cărbune) într-o oră elimină dioxid de carbon cât poate procesa o pădure de un hectar în 50 de ani! Acest dioxid de carbon păstrează căldura în exces în atmosferă. Ţinând cont că se taie pădurile din interes, fără control, simţim pe pielea noastră efectele. Oamenii de ştiinţă şi medicii care cunosc toate astea de ce oare nu înştiinţează populaţia despre pericole, despre cauze, ci tratează „cu sârg” pe bani grei numai efectele? Ne temem teribil de efecte dar nu ne interesează aproape deloc cauzele şi suportăm consecinţe grave! Un fotograf celebru, cu har, fotografiază numai fenomene de distrugere planetară, trăgând semnale de alarmă în fiecare imagine apărută. Într-un singur an a fotografiat din trei în trei luni un gheţar care s-a topit sub ochii lui în proporţie de 80%.

Antactical-Climate-Change-726384

Pozele lui sunt istorie vie planetară, semnale de alarmă concrete, palme trase pe faţa „savanţilor” plătiţi gras să susţină venirea erei glaciare. Dacă gheţarii se topesc într-un ritm atât de alert, evident este vorba de încălzirea globală, pe care fondatorii o declară un proces firesc de înălţare planetară! Cu dioxidul de carbon emis în exces şi cu tot felul de jocuri de-a Dumnezeu pentru modificarea climei, cum să nu se topească gheţarii şi evident „să ne uscăm” şi noi de secetă?

În numai trei ani în Munţii Apuseni s-au defrişat în nesimţire hectare de pădure! Când merg spre casă prin pădure, de câte ori trec, privesc cu furie şi neputinţă dezastrul. Oare atât de prostit se lasă ţăranul român încât să-şi vândă pe bani puţini aerul copiilor şi nepoţilor lui? În Ardeal era interzisă prin lege tăierea şi înstrăinarea pădurilor. Acum ţăranul „modern” l-ar vinde şi pe Dumnezeu pentru bani, o maşină de lux, un telefon sofisticat sau alte prostii…! Dacă pădurile se taie abuziv şi în nesimţire, iar dioxidul de carbon emis în atmosferă contribuie substanţial la încălzirea globală, şi gheţarii se topesc cu rapiditate, creşte alarmant nivelul mărilor şi oceanelor măturând tot ce este pe coaste, ajungând ca apele să invadeze interiorul continentelor…

Adio oraşe de coastă, adio terenuri arabile, adio geografie ştiută de noi! Toate acestea se vor răsfrânge asupra noastră, celor care dormim liniştiţi şi nu luăm atitudine împotriva nici unei anomalii care se desfăşoară sub ochii noştri! Nimeni nu demonstrează în unitate pentru stoparea defrişărilor. Nimeni nu se opune funcţionării surselor energetice poluante care ne fură aerul respirabil. Nimeni nu ia atitudine când se deversează mizerii şi chimicale în apele planetare – în sursa primordială a vieţii! Dacă am conştientiza şi am ieşi în stradă pentru viaţa planetei şi supravieţuirea noastră cu toţii am face un pas în conştiinţă şi ne-am manifesta puterea de decizie, toate aceste lucruri nu s-ar întâmpla. Aşa „ne apărăm” viaţa prin legile care interzic „aia sau ailaltă”, dar o pierdem stupid şi pe nevăzute în agonia de zi cu zi abătându-ne de la calea dreaptă şi uitând să supraveghem vigilent ce-i sub ochii noştri.

Dar… dacă tot răul e spre bine înseamnă că aşa trebuie să fie!

Cecilia David


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!