Ronde.ro

Ce avantaje puteți obține în urma operației de lifting facial

lifting facial
Luni, 26.feb..2018 17:33 Sanatate Lasă un răspuns 1 vizualizari

Timpul își pune amprenta asupra fiecăruia dintre noi, aducându-ne deseori motive de îngrijorare și de supărare, mai ales atunci când ne privim în oglindă. În special, femeile sunt afectate de procesul natural al îmbătrânirii, iar efectele se pot observa pe chipul lor de cele mai multe ori.

Odată cu trecerea anilor, pielea își pierde din elasticitate și din strălucire, căpătând un aspect inestetic, îndeosebi la nivelul gâtului, în zona pomeților și a liniei mandibulare.

Medicina a cunoscut o evoluție extraordinară de-a lungul timpului, așadar esteticienii au conceput diferite metode pentru a îndepărta aceste neplăceri.

Din acest motiv, orice femeie care se confruntă cu probleme precum o piele fără tonus, care atârnă în zona obrajilor și a gâtului sau care are fălci proeminente, poate recurge la procedura cunoscută sub denumirea de lifting.

Ce presupune operația de lifting facial

Operația de lifting facial  este o procedură chirurgicală efectuată cu scopul de a obține un efect de întinerire vizibilă a feței. La ora actuală, pot exista mai multe tehnici de lifting facial care pot aduce rezultate spectaculoase. Iată ce recomandă specialiștii în estetică:

 

  • Liftingul facial profund;
  • Liftingul facial superficial.

 

Care este deosebirea dintre cele două? În primul rând, în cazul liftingurilor adânci este necesară o perioadă mult mai îndelungată de recuperare post-operatorie, iar tumefierea localizată în zona feței se va retrage într-un interval mai mare de timp. În al doilea rând, primul tip de intervenție necesită o atenție sporită și este mai complex decât celălalt.

Fără îndoială că, atunci când vă doriți o astfel de procedură, ar trebui să vă informați din timp asupra beneficiilor pe care vi le poate aduce operația, dar și asupra riscurilor pe care le implică.

Atunci când vine vorba despre pielea dumneavoastră, un aspect semnificativ îl constituie alegerea specialistului care vă va opera. Din acest motiv, este imperios să apelați la un medic care să aibă mâini iscusite și o experiență vastă în domeniu.

De asemena, este recomandat ca tehnicile operatorii utilizate să fie minim-invazive și să implice riscuri minime (tumefiere, echimoze, pareze faciale), în acest mod contribuind major la crearea unui aspect plăcut cu efecte de întinerire.

Ce preț poate avea operația de lifting facial

Costurile pe care le implică o astfel de procedură, pot fi variate în funcție de experiența specialistului, de metodele tehnologice utilizate, dar și de durata procedurii. De altfel, timpul necesar pentru finalizarea procedurii de lifting la suprafață este de 2-3 ore, iar prețurile sunt mai reduse față de o procedură de lifting în profunzime. Aceasta din urmă, fiind o procedură mult mai complicată are o durată mai mare –  între 8 și 10 ore. Efectul anesteziei generale va dura aproximativ 4 ore, iar din acest motiv riscurile generale ale complicațiilor vor fi reduse semnificativ. Însă, dacă operația se prelungește și durează mai mult de 4 ore, crește posibilitatea de apariție ale unor complicații – tromboza, formarea de cheaguri de sânge, embolia pulmonară sau probleme de natură cardiacă.

Pacientul ideal pentru liftingul facial

Această procedură chirurgicală este indicată în cazul persoanelor care au o stare de sănătate generală bună și totodată doresc să-și îmbunătățească aspectul pielii. Odată cu strălucirea și cu obținerea unui efect de reîntinerire, femeile care recurg la liftingul facial își recăpătă totodată și încrederea în sine.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!