Caz real: copilul din America protejat de Îngeri

Duminică, 08.Ian.2017 00:00 Ritualuri si simboluri, Spiritualitate Lasă un răspuns 1 vizualizari

Copilul apărat de îngeri

Nu de mult, un conciliu ecleziastic reunit la Vatican a recunoscut oficial existența Îngerului Păzitor, entitatea spirituală care însoțește fiecare om, de la naștere până la moarte, servindu-i drept ghid și călăuzindu-l spre săvârșirea de fapte bune de-a lungul întregii vieți. În aceste vremuri, dominate de materialism, mulți oameni par să ignore însă faptul că îngerii păzitori există cu adevărat și doar când asistă la un miracol explicabil numai printr-o intervenție angelică, ajung să fie încredințați de realitatea lor. O serie de întâmplări petrecute în viața unui copil din Statele Unite vorbesc de la sine despre acest aspect misterios, legat de protectorii invizibili ai pământenilor.

 

Nimeni și nimic nu-i pot face rău?

 

Micuțul Benny Upton, din Allentown, Utah, este, în aparență, un puști de șapte ani cu nimic diferit de cei de seama lui. Dar parapsihologii, teologii și chiar oamenii de știință sceptici spun că băiatul pare să fie înconjurat de ființe invizibile, care-l protejează și-i dăruiesc puteri supranaturale!

Aceste fenomene au fost atât de pregnante, încât cazul său a stârnit vâlvă și, pentru a evita un pelerinaj masiv către școala unde Benny învață, conducerea instituției a decis ca el să-și întrerupă, momentan, studiile. Timidul elev de clasa I a început să fie în atenția tuturor în urma unei întâmplări care i-a umplut de uimire, dar și de spaimă pe colegii săi.

Jucându-se prin curtea școlii cu o minge de fotbal american, el a fost îmbrâncit de patru elevi mai mari, care au vrut apoi să-i ia mingea. N-au apucat însă să-și îndeplinească această dorință, căci instantaneu au fost trântiți pe jos de o mână nevăzută. Încercând iarăși să ajungă la minge, scena s-a repetat, iar cei patru, înfricoșați, au luat-o la fugă. Mai mult de 20 de copii și doi profesori au fost martori la acest straniu eveniment.

Într-un alt rând, Benny a alunecat din vârful unui tobogan, însă nu pe panta acestuia, ci pe lateral. Dar, în loc de a cădea și a se lovi grav, el a plutit ușor până jos, aterizând în picioare! După alte câteva incidente similare, în care băiatul părea să fie protejat de o forță invizibilă, mama sa a fost sfăuită să-l retragă, temporar, de la cursuri, pentru că acestea deveniseră imposibil de ținut, în condițiile în care ceilalți copii se adunau să vadă “minunea” și puțin le mai păsa de lecții!

 caz-real-copilul-din-america-protejat-de-ingeri-2

Protejat de îngeri sau de extraterești?

Mama copilului l-a contactat pe cunoscutul parapsiholog american Brad Staiger, care a început o investigație amănunțită asupra lui Benny. “Instrumentele noastre au detectat și chiar au reușit să fotografieze un câmp de natură electromagnetică ce pare să-l însoțească pretutindeni pe băiat, ca o aură, care nu este însă asemănătoare cu cea care înveșmântează orice ființă umană, asemenea unei anvelope energetice.

Experimentele au dovedit că acest câmp acționează ca o pernă în cazul în care Benny este pasibil de a se răni, sau ca un scut elastic, atunci când cineva încearcă să-l lovească, fiindcă lovitura va fi întoarsă către agresor!”

Intrigați de fenomenalul copil, și teologii și-au manifestat interesul pentru el. “Ceea ce se petrece cu Benjamin Upton este în conformitate cu cele scrise în Biblie referitor la protecția angelică”, spune preotul James Burke, doctor în teologie, iar parapsihologul Staiger adaugă: “Nu am fost niciodată un om religios, dar întâmplările în centrul cărora stă acest copil mă fac să concluzionez că Benny este într-adevăr protejat de ființe pe care Biblia le numește îngeri, dar pe care alții le-ar putea considera ființe extraterestre, din alte dimensiuni!”.

Tudor Gabriel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *