5 lucruri pe care un suflet bătrân le face diferit față de celelalte suflete

Sâmbătă, 08.Iul.2017 00:00 Ezoterism, Spiritualitate Lasă un răspuns 1 vizualizari

Sufletele bătrâne sunt sufletele cele mai înțelegătoare. Ele pot trece prin viață, transformând toate experiențele, toată suferința și  tot ce au îndurat, în lucruri pozitive, în lucruri cu care putem relaționa toți.

Sufletele bătrâne văd lumea așa cum este  și sunt recunoscătoare pentru că fac parte din ea. Acestor suflete  nu le este frică să exprime ceea ce nouă ne este. Cu toate acestea , datorită faptului că sunt mai înțelegători și mai înțelepți decât noi, ne fac și pe noi să vedem lucrurile într-o manieră mai pozitivă.

Un suflet bătrân este acordat la lumea  din jurul său și simte mai mult decât restul dintre noi.

5 calități ale unui suflet bătrân

  1. Nu are decât câțiva prieteni apropiați – un suflet bătrân nu poate fi prieten cu toată lumea. Poate avea prieteni doar dintre cei care au avut un impact extraordinar în viața sa. Este predispus să își petreacă timpul cu oameni care îi înțeleg ideile complexe cât și pasiunea. Nu trebuie să o iei personal dacă vezi că nu te vrea în preajma sa, dar trebuie să înțelegi că nu vrea să te facă să te simți insignifiant sub nici o formă.
  2. Gânditor critic – acești oameni procesează orice informație primită tot timpul: experiențe, emoții. Tot timpul au ceva de analizat. Acești oameni sunt avizi după cunoaștere, deoarece sunt în căutarea unor răspunsuri.
  3. Își făurește singur destinul – nu prea are la inimă regulile. Consideră că nu trebuie să se alinieze unui anumit trend pentru a funcționa în societate. Știe foarte bine ce îl face fericit și nu îi este frică să facă tot posibilul pentru a atinge acest țel. Datorită acestui lucru îi va inspira și pe ceilalți, tocmai pentru că are curajul să pună în practică ce și-a propus. Astfel , și noi, muritorii de rând, vom vedea ce înseamnă să îți controlezi propria viață.
  4. Învață toată viața – în fiecare zi avem ceva nou de învățat, însă cei mai mulți dintre noi nu realizăm acest lucru. Un suflet bătrân va învăța fără odihnă, chiar și atunci când are impresia că nu o face. Când îi dai o provocare unui astfel de suflet, nu se va supăra, ba din contră are impresia că este ca un cadou de ziua sa. Cunoașterea reprezintă putere pentru un suflet bătrân, mai ales că și știe să o pună în aplicare. Când îți povestește din experiențele trăite și ce lucruri a învățat, consideră că este un lucru important să înveți din experiența altora.
  5. Se poate adapta ușor– sufletul bătrân se poate adapta oricărei circumstanțe, totuși se va simți ca un străin. Se poate înțelege cu oricine, dar se descurcă destul de greu cu cineva care nu are aceeași capacitate mentală cu el. Îți va arăta imediat dacă este plictisit sau obosit de situație, și va căuta o soluție pentru această problemă.

Dacă vrei să vezi lumea sau să înveți ceva nou, ar fi bine să ai alături un suflet bătrân care să te ghideze.

Alexandra Dănciulescu


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *