dehaine.ro

11 modalități de a-ți îmbunătăți energia Pranică

Duminică, 11.Iun.2017 00:00 Ritualuri si simboluri, Spiritualitate Lasă un răspuns 1 vizualizari
 1. Meditează – atunci când medităm suntem în contact cu noi înșine, astfel invităm energia vieții să se unească cu noi întru creație.
 2. Respirația – reprezintă conexiunea noastră cu sursa, o modalitate constantă de a aduce forța vieții în corp. Atunci când te concentrezi pe respirație în mod conștient, poți experimenta direct forța vieții. Respiră adânc, iar sentimentele și gândurile aflate în subconștientul tău vor putea ieși la suprafață. Această transformare permite energiei care a stagnat să fie eliberată pentru un scop mai bun.
 3. Mănâncă alimente bogate în energie – ca ființe vii este logic să mâncăm alimente care sunt vii. Mâncarea cultivată organic, cu dragoste va aduce același sentiment și vibrații în corpul nostru. Atunci când consumăm aceste frecvențe de lumină, care păstrează energia Soarelui, putem să trecem prin viață cu mai multă ușurință.
 4. Afirmații – gândirea pozitivă este oarecum inutilă dacă nu o aliniem energiei pranice și intenției de a aduce ideile la viață. Un gând singur nu are formă. Când vorbim, creăm și aruncăm în Univers dorințele sufletului nostru. Atunci când vorbești sau te rogi, înseamnă că te folosești de aceste instrumente pentru a invita mai mulă forță a vieții în noi.
 5. Râzi – viața nu este o glumă, dar pentru a putea trece prin viață ai nevoie să îți păstrezi atitudinea copilăroasă. Râsul este cel care ne ridică la ”lumină” și distruge vibrațiile joase. Există anumite culturi Shamanice care onorează râsul mai presus de orice, deoarece consideră că acesta reprezintă drumul spre iluminare. Atunci când suntem prea serioși blocăm energia pranică.
 6. Acționează cu dragoste – iubirea este frecvența Universului și atunci când acționăm din inimă, sufletul nostru se înalță un pic mai mult. când dăruim dragoste necondiționat, Universul ne va dărui și mai multă dragoste, binecuvântându-ne.
 7. Trăiește-ți pasiunea – este foarte ușor să trăiești o viață monotonă, ”gri”, așa se întâmplă cu marea majoritate dintre noi. Trăim într-o societate care nu pune preț pe fericirea personală, dar acest lucru este contrar creării lumii. Facem ceea ce iubim nu din egoism ci din apreciere pentru propria persoană. Când faci ceva cu pasiune pui în mișcare energia pranică!
 8. Fii prezent în corpul tău – mulți dintre noi se simt deconectați de corpul fizic. Atunci când te doare ceva, în loc să te repezi la medicamente, întreabă-ți corpul despre ce este vorba. Ce vrea să îți comunice?
 9. Eliberează-te de relațiile toxice – când oamenii nu te respectă, sunt agresivi, atunci te seacă de energie. Vampirii energetici asta fac, îți consumă energia! Când ne eliberăm de aceste relații toxice, îi reafirmăm Universului dorința noastră de a ne ridica frecvența și de a atrage mai multă dragoste și abundență.
 10. Fii perseverent – energia trebuie să circule continuu, de aceea dacă acționăm cu dragoste, lăsăm energia să circule în voie fără să stagneze.
 11. Compasiune– nu îi judeca pe ceilalți. Concepțiile și prejudecățile blochează energia, limitându-ne evoluția. Fii blând cu tine, dar și ceilalți! Cu cât acțiunile tale vor fi mai pline de compasiune și dragoste, cu atât Universul te va răsplăti mai mult!

Alexandra Dănciulescu


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *