Ronde.ro

Horoscop săptămânal Scorpion 23-30 ianuarie 2016

Vineri, 22.ian..2016 17:15 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Scorpion Lasă un răspuns 1 vizualizari

Horoscop săptămânal Scorpion 23-30 ianuarie 2016

Socio-profesional

Scorpionii aşteaptă în această săptămână veşti importante cu privire la semnarea unui contract şi a unor acte care i-au ţinut până acum pe loc. Dacă ştiu să fructifice ocaziile pe care le au, există ocazia să aibă de câştigat de pe urma acestor parteneri, atât la nivel profesional, cât şi financiar mai mult decât se aşteptau vreodată. Comunicarea pentru ei valorează extrem de mult în aceste parteneriate, însă, în acelaşi timp nici nu sunt dispuşi să-şi vândă ideile tuturor pe un preţ de nimic. Dispun de idei originale şi strategii care le permit să aibă rezultatele la care visează tocmai din cauza acestei doze de mister pe care o păstrează chiar şi în domeniul profesional. Colaborează, însă până la un punct. Luna plină din acest weekend, mai ales, le aduce climatul propice pentru acest tip de atitudine şi îi ajută să organizeze cele mai bune tactici pentru a ieşi în primul rând ei câştigători şi implicit instituţia în care lucrează. Planul financiar va fi cu siguranţă aspectat benefic datorită acestui mod prin care ei reuşesc să manevreze situaţiile şi mai ales datorită faptului că Mercur le aduce iscusinţa necesară de a transforma orice mică afacere, într-una de succes.

Dragoste

În plan amoros au parte de ieşiri în oraş şi multe complimente din partea celor care îi curtează. Partenerul s-ar putea să fie gelos chiar pe unii prieteni apropiaţi ai Scorpionului, însă prin farmecul caracteristic este posibil ca nativii să îi liniştească, asigurându-i că nimeni şi nimic nu le poate lua locul în inima lor.

Horoscop saptamanal Scorpion 23-30 ianuarie 2016 2Sănătate

Au o stare de spirit extrem de bună şi în ciuda faptului că sistemul imunitar le cam joacă feste, Scorpionii aleg acum să le ignore şi să se trateze după ureche. O atitudine nu tocmai sănătoasă, poate că ar trebui să ia în considerare o vizită la medic şi să nu mai amâne atât de mult lucrurile dacă vor să se însănătoşească.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!