Ronde.ro

Horoscop săptămânal Săgetător 5-12 decembrie 2015

Vineri, 04.dec..2015 15:59 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Sagetator Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Se preconizează o săptămână liniştită pentru cei din zodia Săgetător şi o perioadă în care aceştia vor prefera să întreprindă activităţi de relaxare şi meditaţie, eliberându-se de tot stresul cotidian şi de la sarcinile în plus de la muncă. Deşi volumul de muncă nu s-a diminuat în cazul lor, aceştia reuşesc cumva să se  sustragă de la anumite activităţi din cadrul instituţiei în care lucrează şi să-şi adune energiile pentru a petrece mai mult timp cu prietenii sau cu familia. De asemenea, între 6 şi 8 decembrie aceştia pot lua în considerare începerea unui anumit sport de agrement precum tenis sau înot, evident, o activitate care poate fi desfăşurată în spaţii închise. Nici yoga sau pilates nu sunt mai prejos în topul listelor lor de preferinţe, mai ales ţinând cont de beneficiile pe care aceste practici le au asupra sănătăţii organismului uman. Săgetătorii pot pune acum un plan la cale care să le îmbunătăţească forma fizică şi care să le aducă şi o imagine mai bună în rândul lumii. Este posibil ca această iniţiativă să fi venit în urma insistenţelor unei rude sau a unui prieten apropiat, însă cert este că Săgetătorii sunt foarte mulţumiţi acum de alegerile lor. Comunicarea joacă un rol cheie pentru ei, însă între 6 şi 9 decembrie vor prefera să facă lucrurile mai degrabă individual decât în jurul unor oameni pe care nu îi agreează foarte mult. Sunt foarte selectivi cu persoanele de care se înconjoară acum şi nu îşi doresc altceva decât să ia o pauză de la tumultul cotidian la care se supun zilnic. Este o perioadă în care se dedică numai prorpiei bunăstări!

Dragoste

Între 5 şi 8 decembrie au parte de zile bune şi armonie în cuplu, mai ales acei nativi care au învăţat cum să asculteHoroscop saptamanal Sagetator 5-12 decembrie 2015 2 punctul de vedere şi să fie mai atenţi la nevoile partenerului. După data de 10 pot inverveni anumite neînţelegeri în plan amoros, în principal datorită neajunsurilor economice şi a modului în care Săgetătorii decid să gestioneze resursele pecuniare, acum înainte de sărbători.

Sănătate

Dacă vor merge pe această direcţie a meditaţiei şi a relaxării este posibil ca Săgetătorii chiar să scape de anumite afecţiuni care îi supără de ceva vreme. Totul ţine de modul în care aceştia decid să ia atitudine cu privire la propria sănătate.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!