Ronde.ro

Horoscop săptămânal Săgetător 28 noiembrie – 5 decembrie 2015

Vineri, 27.nov..2015 16:29 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Sagetator Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Săgetătorii experimentează o viaţă socială extrem de dinamică şi plină de evenimente, fiind atraşi într-un tumult cotidian pe care nu îl doreau neapărat, dar căruia se supun în cele din urmă observând beneficiile şi avantajele de care se pot bucura acum. În cadrul anturajului se bucură de simpatia prietenilor şi leagă legături cu persoane noi, persoane extrem de interesante, cu care aceştia pot purta discuţii efervescente despre tot felul de subiecte care îi interesează pe nativi. Între 1 şi 3 decembrie pot realiza faptul că nu contează cât de bine cunoşti o persoană sau cât de bine te înţelegi cu cineva, ci cât de bine rezonezi pe plan mental şi emoţional în momentul întâlnirii. Este posibil să aibă parte de suprize neplăcute din partea unor prieteni la care nu se aşteptau, însă dacă vor ştii să aibă o reacţie benefică asupra acestor evenimente şi nu îşi vor da frâu acceselor temperamentale este posibil ca între 3 şi 5 decembrie să soluţioneze aceste mici probleme pe plan comunicaţional. Resursele pecuniare vor fi mai greu de gestionat din cauza solicitărilor din mediul social, al întâlnirilor şi al ieşirilor în oraş extrem de dese, însă cu puţin noroc aceştia vor reuşi să întocmească un plan raţional care să îi scoată la liman până la finalul lunii. De asemenea, este posibil să fie surprinşi plăcut de ajutorul financiar pe care sunt dispuşi să-l ofere anumite persoane pe care nu le cunosc de mult, dar au legat o prietenie destul de strânsă într-un timp scurt. Săgetătorii vor ştii să fructifice aceste relaţii noi apărute în anturajul lor şi se vor bucura de roadele imaginaţiei şi deschiderii lor comunicaţionale pe toată durata acestei săptămâni.

Dragoste

În plan amoros este posibil să aibă parte de nişte evenimente suprinzătoare între 2 şi 4 decembrie, nişte zile care le vor aduce în faţă persoane de care nu credeau că se vor îndrăgosti vreodată şi de asemenea nu-şi imaginau că le vor privi cu alţi ochi decât aceia ai prieteniei. Tensiuni şi discuţii în contradictoriu pot interveni pentru aceia care se află într-o relaţie în zilele de 4 şi 5 decembrie, însă totul se va soluţiona după ziua de sâmbătă dacă nativii vor fi dispuşi să-şi argumenteze mai bine deciziile în plan amoros.Horoscop saptamanal Sagetator 28 noiembrie - 5 decembrie 2015 2

Sănătate

Energia şi vitalitatea Săgetătorilor nu vor avea de suferit dacă aceştia au grijă de alimentaţia lor şi mai ales de orele de somn. Atenţie la sistemul respirator între 2 şi 5 decembrie, căci pot surveni anumite afecţiuni de ordin inflamator şi pot avea de suferit dacă nu dau atenţie semnalelor incipiente.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!